inwestpol 0 Napisano 21 Grudnia 2006 Witam, Wpadłem na pomysł, żeby założyć na forum temat o maszynach do przemysłu mięsnego.Osobiście pracuję w firmie produkującej takie urządzenia ale prywatnie też się nimi interesuję. Niektóre maszyny to bardzo proste konstrukcje, niektóre bardzo zaawansowane technicznie. W obydwu przypadkach istotną rolę odgrywa ich efektywność oraz problemy wynikające z ewentualnych usterek. Dlatego chciałbym z Wami porozmawiać na temat tego, jakich urządzeń Wy używacie i dlaczego? Interesują mnie głownie maszyny, które my produkujemy, przez co najlepiej się na nich znam, głównie: masownice, mieszałki, nastrzykiwarki do ryb i mięsa, wilki, mieszalniki solanki, różnego rodzaju myjki oraz systemy załadunku. Piszcie prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikos1597156748 0 Napisano 26 Stycznia 2007 Jeżeli chodzi o mnie jestem aktualnie za interesowny kupnem wilka wiec jak bys mógł przybliżyć jakie oferujecie typy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inwestpol 0 Napisano 26 Stycznia 2007 Witam,W ofercie włanej produkcji mamy wilka PK130. Jest to wilk prosty o śr 130, wydajność 2/4 tony (dwubiegowy). Maszyna godna polecenia, w Polsce juz pracuje kilkadziesiąt, dużo więcej na całym świecie.Całkowicie polski produkt. Dajemy 12 gwarancję, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.Cena to 45000 ale mogę go sprzedać za 38 000zł.Szczegóły i zdjęcia na naszej stronie w zakładce własna produkcja. Jeżeli interesuje Cie inna maszyna to określ jaka średnica gardzieli i jaka wydajność to chętnie pomogę. Pozdrawiam,Olek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inwestpol 0 Napisano 22 Marca 2007 Mam do sprzedania nową nastrzykiwarkę do mięsa typu AN-25.Urządzenie zawiera 25 gniazd na igły (szybkozłącza) z możliwością zastosowania igieł: pojedynczych, podwójnych albo potrójnych. Mamy w ofercie także nastrzykiwarki do drobiu i ryby. Kto zainteresowany niech dzwoni:+48-662-063-274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras_308 0 Napisano 6 Czerwca 2007 Witam Mam Prosbe do Inwestpola . Mianowicie czy mogłbys mi pomoc , pisze prace na temat "zepsołu nepędowego Kutra do farszu mięsa" i potrzebane mi są jakies informacje techniczne . kompletnie nie wiem skąd je wziąsc a widziałem ze w ofercie twojej firmy są kutry dlatego Bardzo Prosze o Pomoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viable 0 Napisano 9 Listopada 2008 Potrzebuję informacji na temat czynnosci koniecznych do wykonania w zakładzie przetwórstwa mięsnego po pracach naprawczo-konserwacyjnych na sprzęcie maszynowym w celu eliminacji wszelkich związanych z tym zagrożeń.Chodzi mi tutaj np o:mycie i dezynfekcja, sprawdzenie czy nie pozostawione zostały jakiekolwiek narzedzia lub części zamienne itp.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2011 Dobra firma zaopatruje zakładymięsne Olewnik , mają zlecenia na całą Europę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach