cts_ptak_10317

Kolor ma ogromny wpływ na poziom sprzedaży. Wywołuje skojarzenia, często powiązany jest też z daną marką

Kolor jest pierwszym elementem, na który zwraca się uwagę. Często działa podświadomie, ale zdaniem ekspertów motywuje do zakupu. Dobrze sprzedają się przede...

24 marca 2017

Należy spożyć do, najlepiej spożyć przed końcem – różnica, która ma znaczenie

Kupując produkty spożywcze coraz częściej zwracamy uwagę na terminy podane na opakowaniu. Stajemy się coraz bardziej świadomymi konsumentami i oprócz dokładnej...

21 marca 2017

Pracowniku, ty też powinieneś przeprowadzić ze swoim przyszłym pracodawcą rozmowę kwalifikacyjną

Rynek kandydata powoduje, że coraz bardziej to pracodawcy muszą zabiegać o pracowników niż pracownicy o pracę. Dlatego też nie warto podejmować pracy pierwszej...

20 marca 2017

Kampania „5 porcji owoców i warzyw" ma zmienić nawyki żywieniowe w Polsce

Rozpoczęła się kolejna kampania promocyjno-edukacyjna „5 porcji warzyw, owoców lub soku”. Program ten ma zachęcać do zmiany nawyków żywieniowych. Spożycie owo...

14 marca 2017

Święto pań z miłą niespodzianką

8 marca to święto kobiet w Polsce. Ten dzień powinien być przyjemny dla każdej z pań. Sposobów na to, by sprawić im miłą niespodziankę jest wiele. Kwiaty, pre...

8 marca 2017

Ruszyła szósta edycja programu "5 porcji warzyw, owoców lub soku"

Polacy wciąż jedzą zbyt mało warzyw i owoców; promowaniu i budowaniu właściwych postaw służyć ma szósta edycja kampanii edukacyjnej "5 porcji warzyw, owoców lub...

7 marca 2017

Promocja agroturystyki − nowe możliwości

Nowe możliwości promocji agroturystyki i turystyki wiejskiej. Zachęcamy wszystkich działających w branży agroturystycznej do włączenia się w kolejną edycję...

1 marca 2017

Rola tłuszczu w diecie – czyli słów kilka o tym, dlaczego nie wolno go unikać…

Do niedawna tkanka tłuszczowa traktowana była tylko jako magazyn energetyczny. Poza rolą koncentratora energetycznego, potocznie nazywany „tłuszcz” jest także ...

1 marca 2017

Obalamy 5 kawowych mitów!

Wraz z popularnością kawy, rośnie również nasza świadomość dotycząca jej przyrządzania. I chociaż nasza wiedza jest coraz szersza, zdarza się, że wciąż postępu...

24 lutego 2017

Zieleń i światło

W minionym tygodniu odbyła się konferencja prasowa „Zieleń i światło”, zorganizowana przez Ambasadę Królestwa Niderlandów we współpracy z Łazie...

23 lutego 2017
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę