aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Ogólnopolski Informator Masarski nr 2(102) luty 2004

18 lutego 2004
W numerze:

  • Jak co miesiąc
    • Aktualności branżowe (m.in. duński projekt „Pomoc dla Polski we wdrażaniu Dyrektywy w sprawie Zintegrowanego Zapobiegania i Ograniczania Zanieczyszczeń”)
    • HACCP i higiena żywności (tym razem etap IV – utworzenie diagramu przepływowego oraz schematu procesu technologicznego)
    • Porady prawne
    • Wiadomości gospodarcze z kraju i ze świata
    • Informacje z życia zakładów mięsnych
    • Publikacje Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP
    • Najnowsze wiadomości na temat targów IFFA we Frankfurcie n/Menem

  • Temat wydanie: Wiosenne kutrowanie czyli wszystko o kutrowaniu i rozdrabnianiu
    • Kutrowanie – etap przemysłowego otrzymywania drobno rozdrobnionych przetworów mięsnych (M. Lis)
    • Przegląd stosowanych rozwiązań w kutrach (H. Makała)
    • Pewne kutrowanie INOTEC (Promar)
    • Kuter próżniowy SWOPPER V (Gal)
    • Nowa generacja kutrów firmy K+G WETTER seria CUTMIX (Marimpex)
    • Nowe przyprawy w ofercie firmy PROMAR
    • Postęp w budowie kutrów i jego wpływ na zmiany w technologii kutrowania (Metalbud)
    • Nowa inteligencja kutrów – CutMaster firmy CFS (Marimpex)
    • Perfekcja w każdym szczególe to SEYDELMANN – jesteś w rękach najlepszych (Promar)

Poradnik

Nasz adres:
Ogólnopolski Informator Masarski
"MASTERPRESS" Sp. z o.o.
ul. Gen. Andersa 40A
15-113 Białystok
tel. (85) 664 75 30
fax (85) 664 75 40
e-mail: masarski@masterpress.com.pl
Internet: www.masarski.com.pl


POWIĄZANE

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę