Podstawowy skład chemiczny miodu sztucznego i naturalnego

12 kwietnia 2005
Podstawowy skład chemiczny miodu sztucznego i naturalnego
Rodzaj miodu
Składniki, [%]
cukier inwertowany
(min.)
sacharoza (maks.)dekstryny (maks.)woda (maks.)
Sztuczny

płynny

47

30

brak

21

stały

74

5

brak

21

Naturalny

nektarowy

70

5

3

20

spadziowy

60

10

10

20


POWIĄZANE

- Dostrzegając szansę, jaką dla polskich producentów rolnych jest rolnictwo ekol...

Z 3 do 5 lat wydłużony zostanie okres wsparcia, w trakcie którego beneficjenci b...

Made in Polska – Lubię To! – to hasło przewodnie tegorocznej Agrokonferencji org...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę