aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

TARGPIAST: notowanie z dnia 20.06.2007

20 czerwca 2007
NAZWA CENA
BRUTTO
JEDN.
Arbuz 2,00-2,20 kg
Bakłażan 8,00 kg
Banan 3,50 - 4,00 kg
Biała Rzepa 3,00 kg
Bób 4,00-5,00 kg
Boczniaki 2,50 -3,00 250g
Botwinka 0,60-0,80 pęczek
Brokuły 1,00-2,00 sztuka
Buraki 0,60-0,80 kg
       Burak młody 1,20 kg
Cebula 1,60-1,70 kg
       Cebula czerwona 2,50 - 3,00 kg
       Cebula młoda 1,80 -2,00 kg
Chrzan 5,00-5,50 kg
Cukinia 0,80-1,00 kg
Cytryna 2,50 - 3,00 kg
Czarna rzepa 1,50 - 2,00 kg
Czereśnia 4,00 - 8,00 kg
Czosnek 0,30-1,20 sztuka
Fasolka szparagowa zielona 7,00-8,00 kg
Fasolka szparagowa żółta 5,00-6,00 kg
Grapefruit 4,70-5,00 kg
Groszek łuskany 20,00 kg
Gruszka 3,50 - 4,00 kg
Jabłko 2,00-3,00 kg
jagoda 8,30-10,00 kg
Jagoda 13,30 kg
Jajko
       Jajko I gat 0,27 sztuka
       Jajko II gat 0,25 sztuka
Kabaczki 0,80-1,00 kg
Kalafior 1,80-2,00 sztuka
Kalarepa 0,60-0,80 sztuka
Kapusta
       Kapusta biała 1,20 kg
       Kapusta biała (młoda) 0,80-2,00 sztuka
       Kapusta czerwona 1,20 kg
       Kapusta czerwona(młoda) 2,50 sztuka
       Kapusta pekińska 1,50 kg
       Kapusta włoska 1,80-2,00 sztuka
       Kapusta włoska(młoda) 1,50 sztuka
kapusta kiszona młoda 1,50 kg
kapusta kiszona stara 1,00 kg
Kiwi 0,60 sztuka
koper do kiszenia 0,80 - 1,00 pęczek
Koperek 0,30 - 0,50 pęczek
Mak 7,50 - 8,00 kg
malina 4,00 250g
Mandarynka 5,50-6,50 kg
marchew młoda 0,80-1,00 kg
marchew stara 0,60-1,00 kg
Nać pietruszki 0,30-0,50 pęczek
Ogórek
       Ogórek szklarniowy 1,20-2,00 kg
       Ogórek gruntowy 1,30-1,50 kg
       Ogórek kiszony 2,00 kg
       Ogórek małosolny 3,00 kg
Orzech
       Orzech laskowy 9,00 - 10,00 kg
       Orzech włoski 3,50 - 4,00 kg
Papryka
       Papryka czerwona 13,00 - 14,00 kg
       Papryka zielona 11,00 kg
papryka biała kraj. 5,00 kg
papryka ziel. kraj 5,00-6,00 kg
Pieczarki 5,00 - 5,50 kg
Pietruszka 2,00-3,oo kg
       Pietruszka młoda 1,00 pęczek
Pomarańcza 3,60 kg
Pomidor 2,00-3,00 kg
Por 0,80-1,00 sztuka
Rabarbar 1,20-1,40 kg
Rzodkiew biała 2,50 kg
Rzodkiewka 0,60-0,80 pęczek
Sałata 1,50-2,00 sztuka
       Sałata lodowa 2,50 sztuka
Seler 2,50-3,60 kg
       Seler młody 0,80-1,20 sztuka
Szczaw 0,60-0,80 pęczek
Szczypior 0,60-0,80 pęczek
Szparagi 2,50 - 4,50 pęczek
Szpinak 2,50-4,00 kg
Truskawka 6,00-12,00 kg
Winogrona 8,40-9,20 kg
Włoszczyzna 1,00 - 1,20 pęczek
Ziemniak myty 1,40-1,50 kg
Ziemniak młody(krajowy) 0,60-0,70 kg
Ziemniak stary 1,00-1,40 kg
 

POWIĄZANE

W większości rynkach hurtowych w kraju mamy do czynienie ze stabilizacją cen. Ży...

Po znaczącym spadku sprzedaży eksportowej na przestrzeni poprzednich trzech lat,...

Ukraińska pszenica, na którą jest duży popyt na rynku światowym, zaczęła drożeć....


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę