Anwil_7.04.17

Rozporządzenie w sprawie metod analiz mięsa drobiowego

24 marca 2004

Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 11 lutego 2004 r. w sprawie metod analiz mięsa drobiowego (Dz. U. nr 34, poz. 301).

Od dnia 19 marca br. obowiązuje nowe rozporządzenie ministra rolnictwa i rozwoju wsi w sprawie analizy mięsa drobiowego, która polega na: sprawdzeniu wymagań jakościowych, pomiarze temperatury, określeniu masy opakowań jednostkowych, oznaczeniu zawartości wody wchłoniętej w tuszach kurcząt (Dz. U. nr 34, poz. 301).

 Paragraf 1 ust. 1 pkt 3 i 4 oraz paragrafy 5-7 stosuje się do dnia uzyskania przez Rzeczpospolitą Polską członkostwa w UE.


POWIĄZANE

Jeżeli Prawo wodne nie zostanie przyjęte do końca czerwca, to KE będzie miała pr...

13 kwietnia 2017 r. na internetowej platformie aplikacyjnej Agencja Restrukturyz...

Grupa Azoty PUŁAWY uzyskała tytuł SOLIDNY PRACODAWCA ROKU w ogólnopolskim konkur...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę