Azoty_Kedzierzyn_4_04_16
Ptak_17.11.16

Rozporządzenie w sprawie metod analiz mięsa drobiowego

24 marca 2004

Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 11 lutego 2004 r. w sprawie metod analiz mięsa drobiowego (Dz. U. nr 34, poz. 301).

Od dnia 19 marca br. obowiązuje nowe rozporządzenie ministra rolnictwa i rozwoju wsi w sprawie analizy mięsa drobiowego, która polega na: sprawdzeniu wymagań jakościowych, pomiarze temperatury, określeniu masy opakowań jednostkowych, oznaczeniu zawartości wody wchłoniętej w tuszach kurcząt (Dz. U. nr 34, poz. 301).

 Paragraf 1 ust. 1 pkt 3 i 4 oraz paragrafy 5-7 stosuje się do dnia uzyskania przez Rzeczpospolitą Polską członkostwa w UE.


POWIĄZANE

Wypłaty dopłat bezpośrednich za 2015 rok, realizacja zaliczek na poczet płatnośc...

Warszawa, 18 listopada br. - Bank BPS weźmie udział w Centralnych Targach Rolnic...

W październiku, zgodnie z oczekiwaniami, wzrost zatrudnienia w sektorze przedsię...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę