Rozporządzenie w sprawie metod analiz mięsa drobiowego

24 marca 2004

Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 11 lutego 2004 r. w sprawie metod analiz mięsa drobiowego (Dz. U. nr 34, poz. 301).

Od dnia 19 marca br. obowiązuje nowe rozporządzenie ministra rolnictwa i rozwoju wsi w sprawie analizy mięsa drobiowego, która polega na: sprawdzeniu wymagań jakościowych, pomiarze temperatury, określeniu masy opakowań jednostkowych, oznaczeniu zawartości wody wchłoniętej w tuszach kurcząt (Dz. U. nr 34, poz. 301).

 Paragraf 1 ust. 1 pkt 3 i 4 oraz paragrafy 5-7 stosuje się do dnia uzyskania przez Rzeczpospolitą Polską członkostwa w UE.


POWIĄZANE

Ubiegłoroczne spowolnienie w inwestycjach publicznych i przedsiębiorstw pociągnę...

PKN Orlen, popularna sieć handlowa Biedronka oraz bank PKO BP znalazły się w czo...

Urzędnicy Ministerstwa Finansów zaprezentowali projekt ustawy, który nie śnił si...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę