Azoty_Kedzierzyn_4_04_16

Żywność pod kontrolą

30 października 2003

Przedsiębiorcy z Torunia i okolic mogą wziąć udział w szkoleniu "HACCP-system zapewnienia bezpieczeństwa żywności".

W związku z wstąpieniem Polski do Unii obowiązek wdrożenia systemu HACCP obejmie wszystkie polskie firmy branży żywnościowej, i to bez względu na ich wielkość oraz rodzaj działalności (produkcja, dystrybucja, handel).

Podczas szkolenia m.in. zostaną zaprezentowane podstawowe zasady i etapy funkcjonowania tego systemu oraz praktyczne wskazówki dla małych firm. Uczestnicy szkolenia otrzymają także komplet materiałów i publikacji na temat HACCP.

Szkolenie odbędzie się w siedzibie Toruńskiej Agencji Rozwoju Regionalnego, 7 listopada, od godz. 9.30 do 13.30. Zgłoszenia przyjmowane są pod numerem telefonu (056) 658-89-50.


POWIĄZANE

Od 10 lutego Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa będzie przyjmował...

Około 92,6 tys. ton żywności o wartości ponad 265 mln zł trafi w tym roku do org...

Sytuacja na unijnym rynku rolnym nadal jest krytyczna. Potrzeba środków łagodząc...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę