Azoty_Kedzierzyn_4_04_16

Analiza celowości wprowadzania systemu

13 kwietnia 2004

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli

1.Wprowadzenie

2. Źródła zakażeń żywności

3. Źródła zakażeń mikrobiologicznych w zakładach produkcyjnych

4. Źródła zanieczyszczeń chemicznych i ciał obcych

5. Przeżywanie i wzrost mikroorganizmów

6. Wprowadzanie systemu HACCP


POWIĄZANE

Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna żąda przywrócenia obowiązkowych świadectw zd...

Znane i doceniane przez rzesze konsumentów Wędliny z Borów Tucholskich ponownie ...

Ubój gospodarski odbywa się często bez nadzoru weterynaryjnego - wynika z kontro...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę