MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Analiza celowości wprowadzania systemu

13 kwietnia 2004

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli

1.Wprowadzenie

2. Źródła zakażeń żywności

3. Źródła zakażeń mikrobiologicznych w zakładach produkcyjnych

4. Źródła zanieczyszczeń chemicznych i ciał obcych

5. Przeżywanie i wzrost mikroorganizmów

6. Wprowadzanie systemu HACCP


POWIĄZANE

Minister Czesław Siekierski spotkał się z przedstawicielami branży spożywczej, k...

W nawiązaniu do publikacji pojawiających się w brytyjskich mediach, z pełną stan...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę