Azoty_Kedzierzyn_4_04_16

Brązowa szynka

18 kwietnia 2003

Wysoka jakość i smak wyrobów jaraczewskiej firmy przetwórstwa mięsnego „Biegun” zdobyły uznanie w ogólnopolskim konkursie miesięcznika „Rzeźnik” pod patronatem Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczpospolitej Polskiej na „Najlepszy Wyrób Okazjonalny” na Wielkanoc 2003.

Do konkursu przystąpiło 36. czołowych producentów w Polsce. Spośród 140. produktów Polędwica Surowa Wędzona z Jaraczewa znalazła się na III miejscu w kategorii „Szynka surowa” i otrzymała okolicznościową statuetkę, a oferta wyrobów jaraczewskiej firmy otrzymała Certyfikat potwierdzający wysoką jakość wytwarzanych tam wyrobów. - Wyroby oceniane były przez Komisję Konkursową złożoną z pracowników Instytutu Technologii Mięsa Akademii Rolniczej w Poznaniu oraz doświadczonych producentów wędlin i członków Stowarzyszenia Wędliniarzy RP - informuje Wiesława Biegun. - Głównym celem istnienia naszego zakładu jest satysfakcja klientów, jaką pomagamy im osiągnąć poprzez wysoką jakość oferowanych przez nas produktów - dodaje właścicielka, komentując fakt, iż jej zakład znalazł się w czołówce producentów.


POWIĄZANE

Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna żąda przywrócenia obowiązkowych świadectw zd...

Znane i doceniane przez rzesze konsumentów Wędliny z Borów Tucholskich ponownie ...

Ubój gospodarski odbywa się często bez nadzoru weterynaryjnego - wynika z kontro...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę