MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Eksport mięsa do Hongkongu

31 października 2007
W dniu 24 października 2007 r. z Departamentu Higieny Żywności i Środowiska w Hongkongu otrzymano informację, że właściwe służby weterynaryjne Hongkongu podjęły decyzję o zezwoleniu na eksport na tamtejszy rynek świeżego mięsa wieprzowego, baraniego i koziego.

 W związku z powyższym od dnia 16 listopada 2007 r. przy wysyłce chłodzonego/mrożonego mięsa wieprzowego, baraniego i koziego będzie obowiązywało świadectwo zdrowia zamieszczone na stronie Głównego Inspektoratu Weterynarii http://www.wetgiw.gov.pl .


POWIĄZANE

Minister Czesław Siekierski spotkał się z przedstawicielami branży spożywczej, k...

W nawiązaniu do publikacji pojawiających się w brytyjskich mediach, z pełną stan...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę