MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Na rynku rosyjskim

23 kwietnia 2004

Produkcja mięsa w Rosji powinna do roku 2010 wzrosnąć o ponad 60%.

Obecnie rosyjskie zakłady wytwarzają około 5 milionów ton wyrobów mięsnych rocznie. Za 5 do 6 lat produkcja powinna wzrosnąć do 7,5 miliona ton. Nie zmieni się struktura produkcji, w której największą rolę wciąż będzie odgrywać wołowina.


POWIĄZANE

Minister Czesław Siekierski spotkał się z przedstawicielami branży spożywczej, k...

W nawiązaniu do publikacji pojawiających się w brytyjskich mediach, z pełną stan...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę