MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Ogólnopolski Informator Masarski – styczeń 2002

4 kwietnia 2002

Nr 77, styczeń 2002


Wykaz adresów internetowych firm branży mięsnej s. 56-57
Czynniki kształtujące soczystość mięsa i przetworów mięsnych. Część II: Soczystość przetworów mięsnych (prof. Marek Cierach) s. 58-61
Okno na świat - rynki mięsa grudzień 2001/styczeń 2002, s. 62-65
Słowniczek terminów unijnych (System klasyfikacji mięsa EUROP, Klasyfikacja jakościowa wołowiny), s. 66-67
Zintegrowany System Rolniczej Informacji Rynkowej, s. 68-71
Rynek mięsny w Polsce, s. 72-74
Przepuszczalne osłonki fibrusowe Walsroder Fasedarm (artykuł sponsorowany), s. 75
Notowania - wiadomości dla analityków, s. 76-79
Giełda Maszyn Używanych, s. 80-92.

 


"Ogólnopolski Informator Masarski"
"MASTERPRESS" Sp. z o.o.
ul. Gen. Andersa 40A
15-113 Białystok
tel. (85) 664 75 30
fax (85) 664 75 40
e-mail: masarski@masterpress.com.pl
Internet: www.masterpress.com.pl

 


POWIĄZANE

Minister Czesław Siekierski spotkał się z przedstawicielami branży spożywczej, k...

W nawiązaniu do publikacji pojawiających się w brytyjskich mediach, z pełną stan...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę