Azoty_Kedzierzyn_4_04_16

Rynek mięsny w pigułce

2 kwietnia 2002

Na rynku ukazała się druga edycja Katalogu Przemysłu Mięsnego, która zbiera i systematyzuje ona dane na temat firm i przedsiębiorstw zajmujących się ubojem drobiu, trzody chlewnej, bydła lub przetwórstwem mięsa. 

Oprócz podstawowych danych teleadresowych, zawiera także szczegółowe informacje np. na temat nazwisk właścicieli, aktualnego kierownictwa, zdolności ubojowej i produkcyjnej, obrotu wypracowanego w ubiegłym roku, dodatkowych warunków sprzedaży, oferowanego asortymentu. Informacje o danej firmie są łatwe do odnalezienie ze względu na przygotowane indeksy - katalog zawiera podrozdziały: podział firm według nowych województw, wg formy działalności (ubój, przetwórstwo), wg rodzaju ubijanego żywca (drób, trzoda chlewna, bydło, kozy, konie, owce, inne oraz indeks alfabetyczny pełnych i skróconych nazw firm.
Katalog Przemysłu Mięsnego przydatny jest w pracy każdej firmy branży mięsnej, niezastąpiony w pracy marketingowca.

Informacje: Pro Agricola Sp. z o.o., 11-036 Gietrzwałd 49, tel/fax 089 512 35 14, -15


POWIĄZANE

Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna żąda przywrócenia obowiązkowych świadectw zd...

Znane i doceniane przez rzesze konsumentów Wędliny z Borów Tucholskich ponownie ...

Ubój gospodarski odbywa się często bez nadzoru weterynaryjnego - wynika z kontro...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę