aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Bezpieczne normy

12 stycznia 2009
Australijski rząd oraz przemysł spożywczy podpiszą w tym roku porozumienie, na mocy którego w przetworzonej żywności ma być ograniczona zawartość soli.
Szacuje się, że przeciętny Australijczyk codziennie konsumuje 9 gramów soli.

Tymczasem bezpieczna dla człowieka dawka to zaledwie 1 gram.



POWIĄZANE

Rada Eeuropy formalnie przyjęła wczoraj ukierunkowany przegląd niektórych podsta...

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa informuje, że w związku ze złożoną rezygnacją...

W pierwszych 6 dniach maja przewozy drogowe produktów rolnych z Ukrainy w ekspor...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę