A_BIO_AGRO_950

Eksport mięsa do Hongkongu

31 października 2007
W dniu 24 października 2007 r. z Departamentu Higieny Żywności i Środowiska w Hongkongu otrzymano informację, że właściwe służby weterynaryjne Hongkongu podjęły decyzję o zezwoleniu na eksport na tamtejszy rynek świeżego mięsa wieprzowego, baraniego i koziego.

 W związku z powyższym od dnia 16 listopada 2007 r. przy wysyłce chłodzonego/mrożonego mięsa wieprzowego, baraniego i koziego będzie obowiązywało świadectwo zdrowia zamieszczone na stronie Głównego Inspektoratu Weterynarii http://www.wetgiw.gov.pl .


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę