OPOLAGRA_2025

Najlepszy wyrób okazjonalny

2 marca 2007
 Już po raz VII redakcja miesięcznika RZEŹNIK POLSKI  organizuje ogólnopolski konkurs wędliniarski o tytuł: Najlepszy Wyrób Okazjonalny – Wielkanoc 2007. Celem konkursu, który w tym roku organizowany jest pod patronatem Związku "Polskie Mięso", Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP,UPEMI oraz Klubu Szefów Kuchni jest wypromowanie przed Świętami Wielkiej Nocy nagrodzonych produktów.Jak poinformowali nas organizatorzy ocena produktów odbywa się w siedmiu kategoriach ściśle związanych z tradycyjnymi polskimi Świętami Wielkanocnymi oraz w jednej kategorii związanej z promocją zdrowego trybu życia.
W skład Komisji Konkursowej wejdą znani na całym świecie kucharze z Klubu Szefów Kuchni oraz przedstwiciele mięsnych organizacji branżowych.





POWIĄZANE

Rolnictwo i żywność, w tym rybołówstwo, są sektorami strategicznymi dla UE. Syst...

Ruszył sezon pełen wyzwań i szans dla pszczelarzy Tegoroczny sezon miodowy rozpo...

Prezydent Andrzej Duda zaprosił na spotkanie Prezydenta elekta Karola Nawrockieg...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę