biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Wodorosty - nowy przysmak

10 stycznia 2008
W Hiszpanii prawdziwą furrorę w gastronomii robią wodorosty. To nie jest drogie jedzenie, a łatwe do pozyskania i różnorodne w smakach. Wodorosty można dostać nie tylko w restauracjach.
Hiszpanie zbierają je sami, na plażach. Powstają również zakłady, które zajmują się obróbką wodorostów i przygotowaniem do masowej sprzedaży.


POWIĄZANE

Na łamach Klubu Jagiellońskiego Kamil Wons kreśli obraz nowego podziału, który r...

GUS raportuje stabilność i „odporność” polskiego rolnictwa. Na wsi widzimy co in...

Papryka, jabłka, zboże… To nie gest dobroci, ale dramat bezsilności. Polska wieś...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę