biogaz_09_2025

III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia

19 maja 2016
III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia
ARR

14 i 15 maja br. w hali Centrum Rekreacyjno-Sportowego w Zielonej Górze miały miejsce III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia. Targi otworzył wicemarszałek woj. lubuskiego Stanisław Tomczyszyn.

Impreza ta skierowana jest do małych i lokalnych producentów żywności, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji. Głównym celem wydarzenia było zapoznanie mieszkańców Zielonej Góry z trendami w tej branży oraz uświadomienie im, jak ważne jest zdrowe odżywianie. Podczas wykładów, warsztatów i pokazów kulinarnych mieszkańcy Ziemi Lubuskiej mieli okazję zapoznać się z nowymi i tradycyjnymi metodami produkcji żywności.

OT ARR w Gorzowie Wlkp. zorganizował podczas targów stoisko konsultacyjno-informacyjne z materiałami informacyjnymi dotyczącymi mechanizmów WPR i krajowych administrowanych przez ARR.

ARR


POWIĄZANE

Prawie 1,6 mld euro – tyle mają wynieść roczne oszczędności dla rolników po upro...

Podczas Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Członków została wybrana nowa Rada Nadz...

Coraz większą popularność zyskują nowoczesne produkty na bazie naturalnych skład...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę