aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Notowania cenowe z Lubelskiego Rynku Hurtowego 8 września 2017 r.

11 września 2017
Notowania cenowe z Lubelskiego Rynku Hurtowego 8 września 2017 r.
Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. Cena średnia cena średnia poprz. notowanie Różnica
warzywa
1 bakłażan kg 3 4 3,5 4 -0,5
2 brokuł szt 1,5 2 1,75 1,75 0
3 burak czerwony kg 0,8 0,8 0,8 0,75 0,05
4 cebula kg 0,8 1 0,9 1 -0,1
5 cebula cukrowa kg 1,6 1,8 1,7 2 -0,3
6 cebula czerwona kg 1,2 2 1,6 2,4 -0,8
7 cebula czosnkowa kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
8 cebula szalotka kg 2 2 2 0 2
9 chrzan pęczek 1 1 1 0 1
10 cukinia kg 2 2 2 3 -1
11 czosnek kg 6 12 9 0 9
12 czosnek szt 0,2 1,6 0,9 1,1 -0,2
13 dynia kg 1,5 2 1,75 2 -0,25
14 fasola szparagowa zielona kg 7 7 7 7 0
15 fasola szparagowa żółta kg 7 7 7 0 7
16 jarmuż tacka 4 4 4 4 0
17 kalafior szt 1,5 3,5 2,5 3 -0,5
18 kapusta biała szt 1 2,5 1,75 1,75 0
19 kapusta czerwona kg 1,2 1,2 1,2 1,2 0
20 kapusta kiszona kg 1,8 2 1,9 1,9 0
21 kapusta pekińska kg 2,4 2,6 2,5 2,7 -0,2
22 kapusta włoska szt 2 2,5 2,25 2,5 -0,25
23 koper pęczek 0,7 0,8 0,75 1 -0,25
24 kukurydza szt 0,7 1 0,85 1,1 -0,25
25 marchew kg 0,8 1 0,9 1 -0,1
26 natka z pietruszki pęczek 0,7 0,8 0,75 0,75 0
27 ogórek kg 2 4 3 2,5 0,5
28 ogórek gruntowy kg 1,5 3 2,25 2,5 -0,25
29 ogórek kiszony kg 4 5 4,5 4,5 0
30 ogórek małosolny kg 4,3 5 4,65 4,65 0
31 papryka biała kg 2,6 2,6 2,6 2 0,6
32 papryka czerwona kg 3 3 3 3 0
33 papryka pikantna kg 7 7 7 10 -3
34 papryka zielona kg 2,4 2,4 2,4 2 0,4
35 pietruszka kg 4 4 4 4 0
36 pomidor kg 2,5 3 2,75 1,66 1,09
37 pomidor gruntowy kg 0,9 1,2 1,05 1,3 -0,25
38 pomidor koktajlowy kg 8 8 8 10 -2
39 pomidor malinowy kg 3,3 3,8 3,55 2,55 1
40 pomidor zielony kg 1 1 1 0 1
41 por szt 1,2 1,4 1,3 1,5 -0,2
42 roszponka 100 g 4 4 4 4 0
43 rucola 100 g 4 4 4 4 0
44 rzepa biała kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
45 rzepa czarna kg 2 2,4 2,2 2,2 0
46 rzodkiewka pęczek 1 1,5 1,25 1,2 0,05
47 sałata szt 1,25 1,6 1,43 1,72 -0,29
48 sałata lodowa szt 2,5 3 2,75 2,75 0
49 sałata mix 100 g 4 4 4 4 0
50 seler kg 2,4 2,4 2,4 2,6 -0,2
51 seler młody szt 1,2 1,2 1,2 1,6 -0,4
52 seler naciowy szt 3 3 3 3,25 -0,25
53 szczaw kg 7,5 7,5 7,5 0 7,5
54 szczypior szt 0,8 1 0,9 1 -0,1
55 włoszczyzna pęczek 2,2 2,2 2,2 2,2 0
56 ziemniak kg 0,46 0,6 0,53 0,55 -0,02
grzyby
1 boczniak kg 15 15 15 0 15
2 pieczarka kg 5,3 5,3 5,3 5,15 0,15
owoce
1 ananas szt 4,5 4,5 4,5 4,5 0
2 arbuz kg 1,2 1,2 1,2 1,25 -0,05
3 aronia kg 3,5 3,5 3,5 0 3,5
4 awokado szt 4 4 4 4,5 -0,5
5 banany kg 2,55 2,9 2,73 2,7 0,03
6 borówka amerykańska 0.25 kg 5 5 5 4 1
7 borówka amerykańska kg 14 14 14 0 14
8 brzoskwinia paragwajska kg 4 4 4 4,8 -0,8
9 brzoskwinie imp. kg 3 3,8 3,4 3,3 0,1
10 cytryny kg 6 6 6 5,78 0,22
11 grapefruity kg 5 5 5 5 0
12 gruszka Margerita kg 3,5 4,5 4 0 4
13 gruszka Santa Maria kg 4 4 4 0 4
14 gruszki Bancreta Viliamsa kg 2 4 3 0 3
15 gruszki Klapsa kg 2 3 2,5 1,5 1
16 gruszki Konferencja kg 4 4 4 0 4
17 imbir kg 12 12 12 12 0
18 jabłka Antonówka kg 1,67 2 1,84 2,34 -0,5
19 jabłka Celesta kg 1,67 2 1,84 2,67 -0,83
20 jabłka Delikates kg 1,67 2 1,84 0 1,84
21 jabłka Gala kg 2 2,33 2,17 0 2,17
22 jabłka Paulared kg 1,67 2 1,84 2,84 -1
23 jabłka Piros kg 1,67 2 1,84 2,17 -0,33
24 jabłka Rubin kg 2,67 3 2,84 0 2,84
25 jabłka Summered kg 1,67 1,67 1,67 0 1,67
26 kiwi kg 10 11 10,5 7,75 2,75
27 limonka kg 12 12 12 11,5 0,5
28 maliny 500 g 6 6 6 5 1
29 mandarynki kg 7 7 7 6,8 0,2
30 morela kg 6,8 6,8 6,8 7 -0,2
31 nektarynki kg 3,3 3,8 3,55 3,4 0,15
32 orzech laskowy kg 10 12 11 0 11
33 pomarańcze kg 3,7 5 4,35 4,8 -0,45
34 śliwka Amers kg 2,5 4 3,25 4,25 -1
35 śliwka Węgierka kg 4 5 4,5 3,25 1,25
36 słonecznik szt. 2,5 2,5 2,5 2,5 0
37 winogrona białe kg 3,9 4,6 4,25 4,25 0
38 winogrona ciemne kg 5,5 6,6 6,05 6,6 -0,55
39 żurawina kg 16 16 16 0 16
art. spożywcze
1 cukier kg 2,5 2,5 2,5 2,5 0
2 dorsz (filet mrożony) kg 22 22 22 22 0
3 fasola drobna Aura kg 6 6 6 6 0
4 fasola Jaś duży kg 11 11 11 12 -1
5 fasola Jaś karłowy kg 4,5 4,5 4,5 4,3 0,2
6 filet z kurczaka kg 13,8 15,5 14,65 15,5 -0,85
7 flaki wołowe mrożone kg 13 13 13 13 0
8 groch łupany kg 2 2 2 2,35 -0,35
9 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt 0,37 0,4 0,39 0,38 0,01
10 karczek kg 13,86 16,16 15,01 14,88 0,13
11 kiełbasa zwyczajna kg 6,9 13,13 10,02 10,02 0
12 kurczak kg 6,95 7,5 7,23 6,95 0,28
13 mak kg 8 9 8,5 8,25 0,25
14 makrela wędzona kg 11,5 11,5 11,5 11,5 0
15 masło Extra 200 g 5,5 5,95 5,73 5,9 -0,17
16 miruna ze skórą (filet) kg 16,8 16,8 16,8 16,5 0,3
17 płaty śledziowe solone kg 13,25 13,25 13,25 13,25 0
18 schab bez kości kg 14,18 16,8 15,49 15,04 0,45
19 szprot wędzony kg 9,5 9,5 9,5 9,5 0

 

 

Lubelski Rynek Hurtowy S.A. w Elizówce


POWIĄZANE

Według stanu na 29 kwietnia transportem drogowym z Ukrainy wyeksportowano 375 ty...

Z „Raportu o inflacji” opublikowanego w kwietniu przez Narodowy Bank Ukrainy wyn...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę