aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 11/2004

28 grudnia 2004

Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania:
2004

ISSN:
1643-7306

W numerze:


  • Pewność na długi czas

    Wędlina numer jeden
    Gala jakości
    Ale się dzieje
    Stan rynku mięsa wieprzowego
    Wydarzenia
    Regionalne przysmaki


  • Małe masarnie też mają przyszłość
    Przetwórstwo mięsa dumą spółdzielni


  • Istotny dodatek
    Targi z przyszłością
    Partner wybrany ze smakiem


  • Platforma współpracy


  • Oprogramowanie branżowe
    Uciekają zyski
    Śmiercionośne białka
    Puszczone z dymem
    Już po raz 7.


  • Raz dobrze podjęta decyzja zawsze procentuje na przyszłość
    Chłodnictwo na targach Polagra
    Suchy lód


  • Higiena i dezynfekcja na zawołanie
    Utylizacja odpadów pochodzenia zwierzęcego
    Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej


  • Zmiany w prawie gospodarczym
    ISO 9001 - cz. VII


  • Akademia sprzedaży. Prowadzenie negocjacji - cz. II
    Idealny sklep


  • Wzrasta produkcja mięsa indyczego


  • Aktualności


  • Podsumowanie roku

Adres redakcji:
Al.Rozdzienskiego 188
40-203 Katowice
tel. (0-32) 258 03 61
fax. (0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę