aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 6 czerwiec 2004

7 lipca 2004

Wydawnictwo : Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania: 2004
ISSN: 1643-7306

W numerze:


  • IFFA 2004 - międzynarodowa arena przemysłu mięsnego
    Lidia Malisz
    Ręce do góry
    Antoni Morawiec
    Z wizytą na gdańskich targach POLFOOD
    Lidia Malisz

  • Składniki odżywcze w mięsie
    Beata Stolarz
    Barwa produktów mięsnych
    Piotr Andrzej Pawłowski

  • Egzotyczne mięsiwo
    Agnieszka Nowakowska
    Nowoczesne oznakowanie produktów
    Małgorzata Mazurkiewicz
    Ligi(sty)czna rola opakowań
    Laura Wojtas

  • Oprogramowanie branżowe - cz. V
    Z górnej półki
    Piotr Andrzej Pawłowski
    Substancje szkodliwe
    Beata Stolarz
    Bezpieczeństwo zmechanizowanego transportu wewnętrznego
    Ryszard Bryła
    Wóż albo przewóz
    Dawid Banecki

  • Transport chłodniczy
    Dawid Banecki
    Chłodnie - budować czy adaptować?
    Karol Rybak
    Mięso w drodze
    Urszula Żabińska

  • ISO 9001 - cz. III
    Michał Kundzicz
    International Food Standard - cz. III
    Michał Kundzicz

  • Jakość produktów z mięsa strusia
    Jadwiga Batura, Krzysztof Lendzion
    Woda w zakładzie
    Michał Kundzicz

  • Akademia sprzedaży
    Aleksandra Wawerla

  • IFE Poland 2004
    Najlepsze produkty, najlepsze firmy
    Anna Abramczyk
    XXI Dni Przemysłu Mięsnego
    10 lat RWTUV Polska
    Aktualności z branży

Adres redakcji:
Al.Rozdzienskiego 188
40-203 Katowice
tel. (0-32) 258 03 61
fax. (0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę