A_BIO_AGRO_950

Różne odmiany marchwi w chipsach Cykorii

20 marca 2019
Różne odmiany marchwi w chipsach Cykorii

Powrót do różnokolorowych warzyw to bieżący trend, który coraz częściej gości w polskiej kuchni. Wykorzystała to Cykoria S.A. wprowadzając do swojej oferty owocowo-warzywne chipsy z fioletowej, żółtej i pomarańczowej marchewki.

– Surowce na bazie których tworzymy te naturalne i kolorowe mieszanki pochodzą wyłącznie od polskich producentów z Kujaw i na bieżąco są suszone w naszym zakładzie produkcyjnym.

W efekcie powstaje produkt wolny od konserwantów, wzmacniaczy smaku, soli i innych dodatków, stanowiący doskonałą przekąskę zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. I co najważniejsze, pozwala dać drugie życie różnym kolorowym gatunkom marchwi.

 

Biuro prasowe Cykoria S.A.


POWIĄZANE

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...

„Nie żądamy przywilejów. Domagamy się prawa do pracy, do rozwoju, do stabilności...

Wiosna to nie tylko czas na przygotowania do sezonu turystycznego, ale też dosko...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę