aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Sertop - serek zamiast przyprawy?

16 grudnia 2020
Sertop - serek zamiast przyprawy?

O tym, iż o smaku danej potrawy decydują dodatki, wiemy wszyscy. Ale o tym, iż smak wielu potraw można „podkręcić” dodatkiem serka topionego, to już niewielu. Jednym z takich serków może być „smakowy” serek topiony z dodatkiem szczypiorku i cebulki, papryki, czosnku lub borowików, które podkreślą smak zup, sałat, zapiekanek i sosów.

Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników i odpowiedniej technologii produkcji nasze serki nadają się do spożycia zarówno na zimno, jak i na gorąco, co zwiększa możliwości ich wykorzystania w kuchni - mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o. Co to oznacza? Że serek z dodatkiem borowików znakomicie podkreśli smak świątecznej zupy grzybowej, a z serka z dodatkiem szczypiorku i cebulki możemy przygotować aromatyczny sos do makaronu lub możemy serek z dodatkiem papryki dodać do domowego lecza lub pysznej szakszuki.

Sertop Sp. z o.o. jest jednym z czołowych producentów serków topionych w Polsce, w tym Złotego Ementalera, flagowego produktu będącego na rynku od ponad 50.lat. Spółka posiada 100 proc. kapitału polskiego.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Oczywiste jest, że organizacja imprez okolicznościowych, jak wesela, święta czy ...

Think tank Żywność dla Przyszłości prezentuje wnioski z raportu „Talerz Polaka -...

Z najnowszego rynkowego raportu wynika, że art. spożywcze na grilla rdr. zdrożał...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę