Polecamy: Ogólnopolski Informator Masarski

19 czerwca 2002

Nr 7/2002


W numerze:

Aktualności
Wynik konkursu "O Złotą Stalkę"

Artykuły promocyjne
Promar – Livemal – rewolucyjny emulgator
o wszechstronnym zastosowaniu.

Porady Fachowe
Niekonwencjonalne metody utrwalania żywności
Dodatki funkcjonalne w przetwórstwie mięsa.
Cz. IV. Skrobie natywne i modyfikowane.

Dział Gospodarczy
Informacje gospodarcze ze świata.
Notowania – wiadomości dla analityków.

W drodze do integracji z UE.
Słowniczek terminów unijnych.

Dział prawny
Substancje dodatkowe stosowane w przetwórstwie mięsa w aktualnie obowiązujących przepisach prawnych.


Wydawca:
Masterpress
Redakcja:
ul. Andersa 40a
15–113 Białystok
tel./fax (085) 664 75 30

e-mail: masarski@masterpress.com.pl
W Internecie: www.masterpress.com.pl


POWIĄZANE

BRF Sadia – jedna z największych firm spożywczych na świecie - otwarła nowy zakł...

Nastroje wśród brytyjskich producentów jaj nadal nie uległy poprawie. Cały czas ...

Amerykański gigant mięsny, firma Tyson Foods Inc., ulokował kapitał inwestycyjny...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę