A_TSW_2026_950

Eurostek 2012

27 kwietnia 2007
W związku z przyznaniem Polsce prawa organizacji Mistrzostw Europy w piłce nożnej EURO 2012 Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego podpisało z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni porozumienie o współpracy w promocji polskiej ekologicznej i konwencjonalnej wołowiny wysokiej jakości.

 Jak udało się nam dowiedzieć celem obu organizacji jest  wdrożenie systemu produkcji, dystrybucji, sprzedaży w hotelach, restauracjach i cateringu polskiej wołowiny wysokiej jakości w tym również ekologicznej a także promocja regionalnych specjalności z polskiej wołowiny wysokiej jakości przed i w trakcie EURO 2012.




POWIĄZANE

Nie będzie szybkiego „przepchnięcia” klauzul ochronnych. Unijni biurokraci – po ...

Jak informują media, w ostatnich dniach Chiny podjęły niespodziewaną decyzję o c...

Jeszcze we wrześniu Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dumą ogłaszało przeło...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę