MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Lubuskie kulinaria regionalne

5 stycznia 2016
Władze samorządowe Gorzowa Wielkopolskiego, województwo lubuskie organizują  IV edycji imprezy targowej pn. „Lubuskie Kulinaria Regionalne”, która odbędzie się w dniach 31 sierpnia-2 września 2012 r., w Hali Targowej nr 3, przy ul. Przemysłowej 14-15, na placu targowym przyległym do hali.
Jak podkreślają organizatorzy celem imprezy jest przede wszystkim propagowanie zdrowego i regionalnego jadła oraz kultywowanie tradycji kulinarnych i piwowarskich. Dlatego w jej tracie będą prezentowane  produkty lubskiego dziedzictwa kulinarnego.
Targi  adresowane są przede wszystkim do producentów żywności, restauratorów, właścicieli barów, hoteli, gospodarstw rolnych oraz firm oferujących usługi cateringowe.
Organizatorzy liczą na udział producentów wina, piwa, serów, przypraw, miodu, piekarzy, cukierników , wędliniarzy.
Miasto zapewnia bezpłatną powierzchnię wystawienniczą bez zabudowy. Wystawcy będą mieli możliwość zamieszczenia bezpłatnego wpisu i logo swojej firmy w katalogu targowym.



POWIĄZANE

Hurtownie rolnicze odgrywają kluczową rolę w nowoczesnym rolnictwie, dostarczają...

Złoty Medal Chemii 2024 otrzymał Jan Kachnowicz z Wydziału Chemii na Uniwersytec...

Dynamika wzrostu cen wciąż rośnie, ale wolniej niż się tego spodziewano. Obecnie...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę