A_BIO_AGRO_950

Perły regionalnych smaków w Poznaniu

5 stycznia 2016
W niedzielę 28 września  2014 roku podczas targów SMAKI REGIONÓW w Poznaniu poznamy laureatów XIV edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów’’.
Najlepsze tradycyjne, regionalne i lokalne produkty oraz dania otrzymają statuetkę „Perła 2O14”. Zostaną również wręczone „Klucze do Polskiej Spiżarni” – prestiżowa nagroda dla osób, organizacji, instytucji zasłużonych w promocji produktów tradycyjnych.

Organizatorem centralnym Konkursu, odbywającego się pod Patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałków Województw, jest Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.
Wszyscy , którzy  odwiedzą Międzynarodowe Targi Poznańskie w czasie targów „Smaki Regionów” będą mogli   posmakować tego, co w polskim dziedzictwie kulinarnym jest najlepsze – produktów posiadających znaki unijne, znak „Jakość Tradycja” oraz nagrodę „Perły” z poprzednich edycji konkursu.




POWIĄZANE

Rosnące zainteresowanie konsumentów produktami bio oraz potrzeba zrównoważonego ...

Polscy sadownicy i konsumenci pod presją kolejnych podwyżek. Apel KUPS do posłów...

Współczesny rynek suplementów diety rozwija się w błyskawicznym tempie. Konsumen...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę