biogaz_09_2025

Specjały z węgierskich piwnic i kuchni

16 lutego 2007

Wydział Kultury i Turystyki Urzędu Prezydenta Miasta Miszkolca zaprasza 16 lutego w godzinach od 10 do 13 do Węgierskiego Instytutu Kultury w Warszawie na prezentacjię regionalnej gastronomii, w czasie której będzie możliwość zapoznania się cieszącymi się światową sławę, regionalnymi specjalnościami węgierskich piwnic i kuchni.

Celem spotkania, które przede wszystkim adresowane jest do przedstawicieli biur podróży jest przedstawianie szczegółowego programu imprez i osobliwości turystycznych Miszkolca. Podczas prezentacji będzie też możliwość nawiązania współpracy z węgierskim biurami podróży.


POWIĄZANE

Bliski Wschód coraz szerzej otwiera się na ukraińskie produkty rolne — rosnące s...

Ukraina z mniejszymi zbiorami zbóż – skutki ekonomiczne i globalne konsekwencje ...

Jak w zeszłym tygodniu poinformowała ARiMR ,organizacje producentów  mogą składa...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę