A_BIO_AGRO_950

Wigilia ekologicznie przyrządzona

20 grudnia 2004

Barszcz, kutia i kluski z makiem to tylko niektóre wigilijne przysmaki, jakich można było skosztować na sobotnim kiermaszu żywności ekologicznej w toruńskim Muzeum Etnograficznym.

Ci, którym potrawy przypadły do gustu, mogli kupić produkty do ich przyrządzenia. Goście mieli także okazję zwiedzić wystawę "Akwizytorzy szczęścia. O dawnych i współczesnych kolędnikach".

Nastrojowe przedświąteczne spotkanie przygotowały Stowarzyszenie Ekoland, Muzeum Etnograficzne i Centrum Doradztwa, Rozwoju Rolnictwa i Obszarów Wiejskich w Przysieku.


POWIĄZANE

W dniach 2–4 grudnia 2025 roku w Ptak Warsaw Expo odbędą się Międzynarodowe Targ...

Wygląda na to, że Bruksela na razie spanikowała i Parlament Europejski wycofuje ...

Zarząd Tarczyński S.A. podjął decyzję o odstąpieniu od przeprowadzenia oferty pu...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę