OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Wigilia ekologicznie przyrządzona

20 grudnia 2004

Barszcz, kutia i kluski z makiem to tylko niektóre wigilijne przysmaki, jakich można było skosztować na sobotnim kiermaszu żywności ekologicznej w toruńskim Muzeum Etnograficznym.

Ci, którym potrawy przypadły do gustu, mogli kupić produkty do ich przyrządzenia. Goście mieli także okazję zwiedzić wystawę "Akwizytorzy szczęścia. O dawnych i współczesnych kolędnikach".

Nastrojowe przedświąteczne spotkanie przygotowały Stowarzyszenie Ekoland, Muzeum Etnograficzne i Centrum Doradztwa, Rozwoju Rolnictwa i Obszarów Wiejskich w Przysieku.


POWIĄZANE

Nie każda wyprawa w góry zaczyna się od ciężkiego plecaka i marszu pod górę. Cza...

czy można zrobić milionowy zasięg postem o wafelkach? Anna Siłaczuk pokazuje, że...

Andre Negreiros, lider działu handlowego Corteva Agriscience w Europie Środkowej...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę