Notowania cen z Praskiej Giełdy Spożywczej z dnia 10.07.2019 r.

12 lipca 2019
Notowania cen z Praskiej Giełdy Spożywczej z dnia 10.07.2019 r.
Nazwa produktu Cena brutto
3.07.2019 10.07.2019
WARZYWA


bakłażan [kg] 6,00 6,00


bób [kg] 7,00 10,00


brokuły [szt.] 3,00 3,00


buraki [kg] 1,70 1,80


cebula [kg] 3,00 2,50


chrzan [kg] 8,00 8,00


cukinia [kg] 4,00 4,00


czosnek [szt.] 1,40 1,50


fasola [kg] 8,00 10,00


kabaczek [kg] 3,00 2,40


kalafior [szt.] 3,50 5,00


kalarepa [szt.] 1,80 2,00


kapusta pekińska [kg] 3,00 3,50


kapusta [kg] 4,00 5,00


kapusta kiszona [kg] 6,00 6,00


koperek [pęczek] 1,20 2,80


marchew [kg] 2,20 2,00


melon [szt.] 7,00 6,00


ogórek [kg] 3,00 3,20


pieczarka [kg] 4,00 4,00


pietruszka [kg] 15,00 15,00


papryka czerwona [kg] 14,00 14,00


pomidor [kg] 4,00 4,00


por [szt.] 3,00 3,00


rukola [0,125 kg] 3,50 3,50


rzepa biała [kg] 4,00 3,00


rzodkiewka [pęczek] 1,30 1,90


sałata masłowa [szt.] 1,60 1,50


sałata lodowa [szt.] 2,50 3,00


seler [kg] 4,00 4,00


seler naciowy [szt.] 3,50 4,50


szczypiorek [szt.] 1,20 1,20


szparagi [0,5 kg] 7,00 10,00


szpinak [0,125 kg] 3,50 3,50


włoszczyzna [szt.] 4,00 4,00


ziemniaki [kg] 2,20 2,40
OWOCE IMPORTOWANE


ananas [szt.] 10,00 8,00


arbuz [kg] 2,50 2,30


avocado [szt.] 6,00 4,00


banany [kg] 4,00 4,00


brzoskwinie [kg] 4,50 4,50


gruszki [kg] 5,00 5,00


kiwi [szt.] 1,00 1,00


limonki [kg] 12,00 10,00


mango [szt.] 4,00 4,00


nektarynki [kg] 5,00 4,50


pomarańcze [kg] 5,00 5,00


mandarynki [kg] 8,00 7,00


winogrona białe [kg] 14,00 10,00


cytryny [kg] 6,00 6,00


grapefruit [kg] 8,00 8,00
OWOCE KRAJOWE


czereśnie [kg] 7,00 7,00


jabłka [kg] 1,40 1,40


maliny [0,5 kg] 5,00 5,00


truskawki [kg] 7,50 10,00
MIĘSO WIEPRZOWE


boczek b/k [kg] 14,30 14,28


golonka wieprzowa z/k [kg] 9,50 9,52


karkówka b/k [kg] 15,43 15,43


łopatka b/k [kg] 11,43 11,42


nogi wieprzowe [kg] 4,50 3,81


polędwiczki [kg] 25,50 25,52


watróbka [kg] 4,00 4,76


schab z/k [kg] 13,30 13,33


schab b/k [kg] 15,43 15,43


słonina [kg] 4,00 4,76


szynka b/k [kg] 12,38 13,00


żeberka paski [kg] 17,14 17,42
MIĘSO WOŁOWE


szponder [kg] 14,10 14,10


antrykot b/k [kg] 30,00 30,00


łata [kg] 17,90 17,90


pręga [kg] 18,80 18,80


udziec [kg] 24,80 24,80


rostbef b/k [kg] 29,24 29,24
DRÓB


kurczak cały [kg] 6,67 6,89


ćwiartka z kurczaka [kg] 4,80 5,30


noga z kurczaka [kg] 6,22 6,62


skrzydła z kurczaka [kg] 5,10 5,50


filet z kurczaka [kg] 14,02 14,91


watróbka z kurczaka [kg] 3,78 3,78


filet z indyka [kg] 21,50 21,50


udziec z indyka [kg] 10,60 10,10


skrzydła z indyka [kg] 7,10 7,10
NABIAŁ


Actimel [4x100g] 5,66 5,66


jajka [10 szt] 3,24 3,45


kefir [350g] 2,04 2,04


maślanka [l] 2,33 2,33


margaryna [250g] 1,83 1,83


jogurt naturalny [370g] 2,34 2,34


serek wiejski [200g] 1,91 1,91


masło extra [200g] 3,56 3,86


masło roślinne kubek [250g] 1,94 1,94


mleko w kartonie 2% [l] 2,09 2,09


mleko w kartonie 3,2% [l] 2,30 2,30


ser biały chudy [kg] 10,49 10,49


ser biały półtłusty [kg] 10,49 10,49


ser biały tłusty [kg] 10,66 10,66


ser żółty Gouda [kg] 15,74 15,74


śmietana 12% [0,2l] 1,56 1,56


śmietana 18% [0,2l] 1,56 1,56


śmietana kremówka 30% [0,2l] 2,51 2,51
WĘDLINY


baleron gotowany [kg] 19,90 19,90


kiełbasa podwawelska[kg] 9,90 9,80


kiełbasa zwyczajna [kg] 9,80 9,80


kabanosy wieprzowe [kg] 29,33 29,57


polędwica sopocka [kg] 19,90 19,90


szynka gotowana [kg] 18,80 18,80
INNE


mąka szymanowska [kg] 2,47 2,74


mąka poznańska [kg] 2,05 2,05


cukier [kg] 2,26 2,26


olej kujawski [l] 5,97 5,97


smalec [0,2 kg] 0,89 0,89

 

 

Marek Połomski, Praska Giełda Spożywcza


POWIĄZANE

Zarząd Krajowej Rady Izb Rolniczych wystąpił 12 sierpnia 2019 r. do Ministra Rol...

Międzyplony i okrywa zielona mają zasadnicze znaczenie dla zagwarantowania skute...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę