Biogas Poland 2025 950
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Pierwsze grillowanie z masłem klarowanym

12 kwietnia 2018
Pierwsze grillowanie z masłem klarowanym

Masło klarowane to produkt idealny między innymi na grilla. Można dodać go do pieczonych warzyw i ryb, a także przygotować na jego bazie marynaty z dodatkiem aromatycznych ziół i przypraw. Niewątpliwą jego zaletą jest fakt, że mogą spożywać go także osoby z nietolerancją laktozy, co pozwala uniknąć przygotowania dla nich osobnego menu.

– Ze względu na coraz większą popularność tego produktu, wykorzystywanego w różnych warunkach kulinarnych, przystosowaliśmy wielkość naszego opakowania do potrzeb naszych konsumentów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager Sertop Sp. z o.o.

– Opakowanie zawierające 200g produktu to idealna porcja. Nasze prognozy dotyczące sprzedaży masła w sezonie letnim są obiecujące. Polacy szukają prozdrowotnych rozwiązań w każdej sytuacji: przy okazji  spotkań przy grillu, w czasie posiłków w restauracjach czy podczas podróży. Biorąc pod uwagę, iż masło klarowane jest jednym z elementów zdrowej diety i coraz częściej używanym dodatkiem także do grillowanych potraw, liczymy na udany debiut tego produktu zarówno na naszych, jak i restauracyjnych grillach.

 

Biuro prasowe Sertop Sp. z o.o.


POWIĄZANE

Krajowa Grupa Spożywcza S.A. inwestuje w nowoczesne technologie i proekologiczne...

Unia Europejska stoi w obliczu strukturalnego kryzysu zadłużenia. Prawie połowa ...

Zmniejszenie funduszy na rolnictwo, ograniczenie suwerenności poszczególnych kra...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę