Pierwsze grillowanie z masłem klarowanym

12 kwietnia 2018
Pierwsze grillowanie z masłem klarowanym

Masło klarowane to produkt idealny między innymi na grilla. Można dodać go do pieczonych warzyw i ryb, a także przygotować na jego bazie marynaty z dodatkiem aromatycznych ziół i przypraw. Niewątpliwą jego zaletą jest fakt, że mogą spożywać go także osoby z nietolerancją laktozy, co pozwala uniknąć przygotowania dla nich osobnego menu.

– Ze względu na coraz większą popularność tego produktu, wykorzystywanego w różnych warunkach kulinarnych, przystosowaliśmy wielkość naszego opakowania do potrzeb naszych konsumentów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager Sertop Sp. z o.o.

– Opakowanie zawierające 200g produktu to idealna porcja. Nasze prognozy dotyczące sprzedaży masła w sezonie letnim są obiecujące. Polacy szukają prozdrowotnych rozwiązań w każdej sytuacji: przy okazji  spotkań przy grillu, w czasie posiłków w restauracjach czy podczas podróży. Biorąc pod uwagę, iż masło klarowane jest jednym z elementów zdrowej diety i coraz częściej używanym dodatkiem także do grillowanych potraw, liczymy na udany debiut tego produktu zarówno na naszych, jak i restauracyjnych grillach.

 

Biuro prasowe Sertop Sp. z o.o.


POWIĄZANE

Do 2025 roku co najmniej 55 proc. odpadów komunalnych pochodzących z gospodarstw...

Ochrona roślin jest istotnym elementem produkcji roślinnej. Uzyskanie oczekiwane...

Makulatura, plastiki i szkło są chodliwym towarem, ale tylko według unijnych teo...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę