Ogólnopolski Informator Masarski nr 2(102) luty 2004

18 lutego 2004
W numerze:

  • Jak co miesiąc
    • Aktualności branżowe (m.in. duński projekt „Pomoc dla Polski we wdrażaniu Dyrektywy w sprawie Zintegrowanego Zapobiegania i Ograniczania Zanieczyszczeń”)
    • HACCP i higiena żywności (tym razem etap IV – utworzenie diagramu przepływowego oraz schematu procesu technologicznego)
    • Porady prawne
    • Wiadomości gospodarcze z kraju i ze świata
    • Informacje z życia zakładów mięsnych
    • Publikacje Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP
    • Najnowsze wiadomości na temat targów IFFA we Frankfurcie n/Menem

  • Temat wydanie: Wiosenne kutrowanie czyli wszystko o kutrowaniu i rozdrabnianiu
    • Kutrowanie – etap przemysłowego otrzymywania drobno rozdrobnionych przetworów mięsnych (M. Lis)
    • Przegląd stosowanych rozwiązań w kutrach (H. Makała)
    • Pewne kutrowanie INOTEC (Promar)
    • Kuter próżniowy SWOPPER V (Gal)
    • Nowa generacja kutrów firmy K+G WETTER seria CUTMIX (Marimpex)
    • Nowe przyprawy w ofercie firmy PROMAR
    • Postęp w budowie kutrów i jego wpływ na zmiany w technologii kutrowania (Metalbud)
    • Nowa inteligencja kutrów – CutMaster firmy CFS (Marimpex)
    • Perfekcja w każdym szczególe to SEYDELMANN – jesteś w rękach najlepszych (Promar)

Poradnik

Nasz adres:
Ogólnopolski Informator Masarski
"MASTERPRESS" Sp. z o.o.
ul. Gen. Andersa 40A
15-113 Białystok
tel. (85) 664 75 30
fax (85) 664 75 40
e-mail: masarski@masterpress.com.pl
Internet: www.masarski.com.pl


POWIĄZANE

Kilka dni temu niedźwiedź brunatny był widziany koło miejscowości Rudawka w powi...

Lasy Państwowe sprzedają dzisiaj drewno taniej niż w 2017 r. Ceny zbliżone do te...

Tak znaczącego wzrostu sprzedaży drewna, jak zaplanowały Lasy Państwowe na przys...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę