Biogaz_III Forum 2025

Sałatka w stylu francuskim

18 czerwca 2020
Sałatka w stylu francuskim

Składniki:

1 woreczek mieszanki sałat BIO Toscana mix Eisberg

garść suszonej żurawiny

150 g sera koziego miękkiego

2 gruszki

1/3 szklanki orzechów włoskich

pieczywo

Dressing:

2 łyżeczki syropu z agawy

sok z połówki cytryny

3 łyżki oliwy

sól

pieprz

 

Przygotowanie:

Mieszankę sałat BIO Toscana mix Eisberg ułóż w miseczce. Ser i gruszki pokrój w kostkę. Posiekaj orzechy. Wszystkie składniki wymieszaj z żurawiną i posyp nimi sałatę. Całość polej przygotowanym dressingiem. Serwuj z pieczywem.

 

Biuro prasowe Eisberg


POWIĄZANE

Krajowa Rada Izb Rolniczych ostro reaguje na działania KOWR: domaga się wstrzyma...

Strategiczne partnerstwo Uzbekistanu i Grupy X5 – nowa era w eksporcie produktów...

Wnioski po 15. Forum Rynku Nieruchomości   Rynek nieruchomości w Polsce pozostaj...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę