aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Serki w kuchni

28 kwietnia 2021
Serki w kuchni

- Nasze obserwacje pokazują, że coraz więcej Polaków, zwłaszcza w okresie pandemii,  gotuje w domu – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.  Jakie serki topione najczęściej wykorzystuje się w kuchni?  

- Najpopularniejszymi produktami ze względu na ich wszechstronne wykorzystane w kuchni są: Złoty Ementaler, produkowany od początku istnienia firmy Sertop oraz serki bez dodatków smakowych, takie jak Gouda, Tylżycki czy Edam. To właśnie tych produktów nie powinno zabraknąć w każdym sklepie.

Sporym zainteresowaniem cieszą się także serki smakowe, z dodatkiem suszonych i liofilizowanych warzyw np. ze szczypiorkiem i cebulką, czosnkiem, pomidorem, pieczarkami czy z papryką,  które w domowych kuchniach podkręcają smak zup, sosów na ciepło, zapiekanek lub dipów.

W kategorii serków topionych istotny wpływ na generowanie sprzedaży ma popyt na dany produkt, o czy warto pamiętać kompletując asortyment sklepu. O tym jak wykorzystać serki w kuchni, nie tylko na kanapkę, można przekonać się przeglądając przepisy kulinarne na blogu Serki w kuchni.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Sekrety bezpiecznych transakcji online: Najlepsze praktyki dla użytkowników syst...

Jak wynika z najnowszego sondażu, 76,1% Polaków na co dzień oszczędza na zakupac...

Folia stretch jest niezwykle wszechstronnym materiałem, który ma szereg różnych ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę