A_BIO_AGRO_950

SERTOP – Rozgrzej się zimą

21 listopada 2019
SERTOP – Rozgrzej się zimą

Upodobania konsumentów zmieniają się w zależności od pory roku. Teraz, kiedy jest chłodno coraz częściej sięgamy po ciepłe i rozgrzewające zupy, a idealnym dodatkiem do nich są serki topione, których ze względu na doskonałą jakość można używać do gotowania.

Produkty te nie tylko wzbogacają obiadowy posiłek w solidną porcję białka, ale także nadają im kremową konsystencję i głębię smaku, w zależności od rodzaju wykorzystanego w nich dodatku.

Do najlepiej sprzedających się jesienią i zimą serków należą te, z dodatkiem borowików, czosnku, szynki, szczypiorku i cebulki oraz serki, wyprodukowane na bazie tradycyjnych serów żółtych typu Gouda, Tylżycki czy Ementaler.

Warto o tym pamiętać, dobierając asortyment produktów do danego sklepu oraz eksponując towar na półce.

 

Biuro prasowe Sertop Sp. z o.o / Aneta Będkowska, Marketing Manager


POWIĄZANE

„Nie żądamy przywilejów. Domagamy się prawa do pracy, do rozwoju, do stabilności...

Wiosna to nie tylko czas na przygotowania do sezonu turystycznego, ale też dosko...

Specjalistka ds. żywienia mówi o szkodliwych mitach dietetycznych  Dieta bezglut...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę