OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Sertop rusza z blogiem kulinarnym

6 czerwca 2016
Sertop rusza z blogiem kulinarnym

Tyski producent serków topionych uruchomi wkrótce blog kulinarny z ciekawymi przepisami wykorzystującymi serki topione w kuchni. – Większość konsumentów utożsamia nasze produkty wyłącznie ze śniadaniowym menu – mówi Aneta Będkowska Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem SERTOP.


Chcemy pokazać, że serki topione są uniwersalne i doskonale zastępują w kuchni masło, śmietanę i tradycyjny żółty ser, co sprawia, że są idealne  do zabielania zup, przygotowywania różnego rodzaju sosów, a nawet polew do ciast i ciasteczek. Ze względu na wysoką zawartość białka, serki stanowią także uzupełnienie różnego rodzaju sałatek: zarówno tych owocowych, jak i warzywnych oraz zapiekanek, pizzy, kasz oraz mięs.


Uruchomienie bloga kulinarnego nastąpi w połowie czerwca. Będzie zawierał prawie sto, inspirujących przepisów z użyciem naszych serków topionych. Wkrótce zdradzimy więcej szczegółów.

 

Biuro prasowe SERTOP


POWIĄZANE

(Waszyngton, D.C., 29 kwietnia 2025 r.) - W pierwszych 100 dniach administracji ...

Kandydat na Prezydenta RP dr Artur Bartoszewicz od samego początku kampanii wybo...

Komisja Europejska podnosząc cła działa przeciwko nieuczciwie dotowanemu importo...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę