A_BIO_AGRO_950

SERTOP – serki topione podkręcają smak potraw

22 lutego 2019
SERTOP – serki topione podkręcają smak potraw

Serki topione to produkty dające nieograniczone możliwości kulinarne, które jednocześnie wzbogacają smak przygotowanych potraw np. domowych zup. Jak je przygotować?

–Wystarczy podsmażyć krótko brokuły na maśle klarowanym, zalać gorącym bulionem, chwilę pogotować, dodać serek topiony i zblendować, otrzymując tym samym pyszną, aromatyczną i kremową zupę w przysłowiowe „5 minut" – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

- Brokuły są oczywiście tylko przykładem, ponieważ szybką zupę krem możemy także stworzyć z gotowanej marchwi, selera, pietruszki lub kalafiora i odpowiednio skomponowanych z nimi przypraw. Lub po prostu połączyć serek z bulionem i podać z grzankami jako domową zupę serową.

 

Biuro prasowe Sertop Sp. z o.o.


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę