A_BIO_AGRO_950

Sertop – truskawkowe koreczki

18 czerwca 2021
Sertop – truskawkowe koreczki

Składniki:

 

• Opakowanie serka śmietankowego SERTOP
• Truskawki
• Drewniane patyczki

 

Przygotowanie:

Serek kroimy w kosteczkę, truskawki kroimy na dwie części i układamy na porcjach serka. Wbijamy patyczki i gotowe! To, jak podamy koreczki zależy wyłącznie od naszej inwencji.  Zaserwowane na drewnianej desce wyglądają niezwykle apetycznie!

Więcej przepisów na www.sertop.com.pl i www.serkiwkuchni.pl

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę