OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

SERTOP – Wielofunkcyjność produktu

11 września 2020
SERTOP – Wielofunkcyjność produktu

Ser do smarowania, zapiekania i zagęszczenia zup. Czy to w ogóle możliwe, żeby serek topiony miał tyle możliwości? Okazuje się, że tak. Głównie za sprawą wysokiej jakości surowców użytych do jego produkcji.

To właśnie ta wielofunkcyjność sprawia, że grono miłośników Sertopu wzrasta każdego roku. Polacy doceniają nasze produkty, bo ich obecność w domowej kuchni daje nieograniczone możliwości kulinarne.

Można go pokroić i dodać do sałaty, wykorzystać jako dip do warzyw lub też zapiec w piekarniku lub na patelni i podać na talerzu z porcją świeżych warzyw.

Warto o tym pamiętać zwłaszcza, kiedy jesteśmy rodzicami i wraz z początkiem roku szkolnego brakuje nam czasu na przygotowanie domowego posiłku.

 

Biuro prasowe / Aneta Będkowska, Marketing Manager Sertop


POWIĄZANE

W związku w rozpoczynającym się wiosennym redykiem owiec na terenach Polski połu...

Ukraińska kukurydza traci konkurencyjność cenową na rynku światowym – informuję ...

8 maja Parlament Europejski w pierwszym czytaniu przyjął przedłużenie zawieszeni...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę