GUS_230920_750x100_stat

SERTOP – Wielofunkcyjność produktu

11 września 2020
SERTOP – Wielofunkcyjność produktu

Ser do smarowania, zapiekania i zagęszczenia zup. Czy to w ogóle możliwe, żeby serek topiony miał tyle możliwości? Okazuje się, że tak. Głównie za sprawą wysokiej jakości surowców użytych do jego produkcji.

To właśnie ta wielofunkcyjność sprawia, że grono miłośników Sertopu wzrasta każdego roku. Polacy doceniają nasze produkty, bo ich obecność w domowej kuchni daje nieograniczone możliwości kulinarne.

Można go pokroić i dodać do sałaty, wykorzystać jako dip do warzyw lub też zapiec w piekarniku lub na patelni i podać na talerzu z porcją świeżych warzyw.

Warto o tym pamiętać zwłaszcza, kiedy jesteśmy rodzicami i wraz z początkiem roku szkolnego brakuje nam czasu na przygotowanie domowego posiłku.

 

Biuro prasowe / Aneta Będkowska, Marketing Manager Sertop


POWIĄZANE

26 października 2020 r. ruszył nabór wniosków w ramach „Wsparcia inwestycji w pr...

W odpowiedzi na wniosek z IV Posiedzenia Krajowej Rady Izb Rolniczych, o zmianę ...

UK Border and Protocol Delivery Group (BPDG) oraz Ambasada Brytyjska w Warszawie...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę