A_BIO_AGRO_950

Sertop z certyfikatami jakości

18 lutego 2020
Sertop z certyfikatami jakości

Tyski producent serków topionych i smażonych otrzymał kolejne certyfikaty dla swoich produktów.

Kapituła Znaku „Jakość Tradycja” z dnia 20 stycznia 2020 r. przyznała na okres trzech lat firmie Sertop uprawnienia do oznaczania znakiem „Jakość Tradycja” produktów: „Ser topiony Gouda” oraz „Ser topiony Złoty Ementaler” – Otrzymanie znaku Jakość Tradycja jest potwierdzeniem wysokiej jakości naszych produktów wynikającej z tradycyjnego charakteru i receptur. Serki topione to klasyka wśród produktów nabiałowych.

System jakościowy Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego jest jednocześnie krajowym systemem jakości żywności, uznawanym od 2007r. przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

W dniach 2–4 grudnia 2025 roku w Ptak Warsaw Expo odbędą się Międzynarodowe Targ...

Wygląda na to, że Bruksela na razie spanikowała i Parlament Europejski wycofuje ...

Zarząd Tarczyński S.A. podjął decyzję o odstąpieniu od przeprowadzenia oferty pu...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę