| Lp. | Produkty | jednostka miary | 
              			cena  | 
        
| 1 | Burak ćwikłowy | 1kg | 1,00-1,20 | 
| 2 | Brokuły ikrajowy | Szt. | - | 
| 3 | Brukselka | 1 kg. | - | 
| 4 | Czosnek import | 1kg | 10,00-12,00 | 
| 5 | Czosnek krajowy młody | Szt. | 1,00-1,20 | 
| 6 | Cebula | 1kg | - | 
| 7 | Cebula młoda | 1 kg. | 1,62 | 
| 8 | Cebula czerwona | 1 kg. | 3,00 | 
| 9 | Chrzan | 1 kg. | 5,50-6,00 | 
| 10 | Fasolka szparagowa | 1 kg. | 4,65 | 
| 11 | Jabłka | Skrzynka 15 kg | 35,00-44,00 | 
| 12 | Jaja | Szt. | 0,30-0,35 | 
| 13 | Papryka zielona - import | 1kg | 10,00 | 
| 14 | Ogórek kwaszony | Op. 3 kg | 10,00 | 
| 15 | Ogórek krajowy szklarnia | 1 kg | 2,00 | 
| 16 | Pomidor-krajowy | 1kg | 3,00-,3,85 | 
| 17 | Papryka czerwona – import | 1kg | 10,00 | 
| 18 | Kapusta czerwona | 1szt. | 2,50 | 
| 19 | Kapusta pekińska | 1kg. | 1,50-2,00 | 
| 20 | Kapusta kwaszona | 1kg | 1,80-2,00 | 
| 21 | Kapusta włoska | 1 szt. | 2,50 | 
| 22 | Kapusta młoda | 1 szt | 1,50-2,20 | 
| 23 | Koper do kwaszenia | wiązka | 1,20 | 
| 24 | Marchew młoda | 1kg | 1,40-1,50 | 
| 25 | Pietruszka | 1kg | 4,50 | 
| 26 | Natka pietruszki | Pęczek | 0,80-1,00 | 
| 27 | Por | 1szt. | 1,20 | 
| 28 | kalafior krajowy | Szt. | 32,50-3,50 | 
| 29 | Szpinak | 1kg | - | 
| 30 | Sałata krajowa | Główka | 1,20-1,50 | 
| 31 | Rzodkiewka krajowa | Pęczek | 0,80 | 
| 32 | Ziemniaki młode | 1kg | 0,80-1,00 | 
| 33 | Szczypior | Pęczek | 0,80-1,00 | 
| 34 | Włoszczyzna młoda | Pęczek | 1,40 | 
| 35 | Pieczarki | 1kg | 6,25 | 
| 36 | Surówka warzywna | Op. 0,35 kg | - | 
| 37 | Rzodkiew biała | Kg | - | 
| 38 | Orzech laskowy | Kg | - | 
| 39 | Rzepa czarna | 1 kg. | - | 
| 40 | truskawki | 1 kg. | - |