Rynek Elizówka - 22-07-2008

22 lipca 2008
Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 22.07.2008

 

Lp.

Produkt

Jm

Cena min.

Cena max.

średnia cena

średnia cena z poprzed-niego notowania 18.07

Różnica

warzywa

 

1

bakłażan

kg

2,40

4,00

3,20

3,00

0,20

2

bób

kg

4,00

4,50

4,25

4,25

0,00

3

brokuł

szt.

1,30

1,50

1,40

1,50

-0,10

4

burak czerwony młody

kg

0,80

1,00

0,90

0,90

0,00

5

cebula czerwona młoda

kg

2,00

2,40

2,20

2,50

-0,30

6

cebula młoda

kg

1,00

1,20

1,10

1,10

0,00

7

cebula młoda cukrowa

kg

1,00

1,20

1,10

1,20

-0,10

8

chrzan

kg

5,00

5,00

5,00

5,00

0,00

9

cukinia

kg

1,20

1,20

1,20

1,00

0,20

10

czosnek młody

szt.

0,30

1,00

0,65

0,50

0,15

11

fasola Mamut żółta

kg

4,00

5,00

4,50

3,50

1,00

12

fasola szparagowa żółta

kg

3,00

3,00

3,00

2,50

0,50

13

fasola szparagowa zielona

kg

4,00

4,00

4,00

3,00

1,00

14

kalafior

szt.

1,50

2,00

1,75

1,75

0,00

15

kalarepa

szt.

1,00

1,00

1,00

1,10

-0,10

16

kapusta biała młoda

szt.

0,60

1,00

0,80

0,75

0,05

17

kapusta czerwona młoda

kg

1,50

1,50

1,50

1,75

-0,25

18

kapusta kiszona młoda

kg

2,00

2,00

2,00

2,00

0,00

19

kapusta pekińska młoda

kg

1,20

1,60

1,40

1,50

-0,10

20

kapusta włoska

szt.

2,50

2,50

2,50

2,25

0,25

21

koper

pęczek

0,60

0,60

0,60

0,55

0,05

22

kukurydza

szt.

1,50

1,60

1,55

1,30

0,25

23

marchew młoda

kg

1,00

1,20

1,10

1,30

-0,20

24

natka z pietruszki

pęczek

0,50

0,60

0,55

0,65

-0,10

25

ogórek

kg

1,00

1,40

1,20

1,25

-0,05

26

ogórek kiszony

kg

4,60

4,60

4,60

5,00

-0,40

27

ogórek małosolny

kg

4,67

5,00

4,84

5,00

-0,16

28

papryka biała

kg

2,60

2,60

2,60

3,00

-0,40

29

papryka czerwona

kg

4,00

5,00

4,50

4,80

-0,30

30

papryka zielona

kg

2,00

3,00

2,50

2,80

-0,30

31

pietruszka młoda

kg

5,00

7,00

6,00

7,50

-1,50

32

pietruszka młoda

pęczek

1,50

1,50

1,50

1,55

-0,05

33

pomidor

kg

2,00

2,66

2,33

2,75

-0,42

34

pomidor malinowy

kg

4,00

4,50

4,25

4,50

-0,25

35

por młody

szt.

1,00

1,20

1,10

1,10

0,00

36

rzepa biała

kg

2,00

2,20

2,10

2,10

0,00

37

rzepa czarna

kg

2,00

2,00

2,00

2,00

0,00

38

rzodkiewka

pęczek

1,20

1,20

1,20

1,10

0,10

39

sałata

szt.

1,13

1,13

1,13

1,00

0,13

40

sałata lodowa

szt.

1,80

1,80

1,80

1,65

0,15

41

seler młody

kg

3,00

3,60

3,30

3,25

0,05

42

szczypior

szt.

0,60

0,60

0,60

0,60

0,00

43

włoszczyzna

pęczek

1,80

1,80

1,80



44

ziemniak młody kraj.

kg

0,60

0,90

0,75

0,65

0,10

grzyby

 

1

pieczarka

kg

4,00

5,50

4,75

5,50

-0,75

owoce

 

1

ananas

szt.

3,00

4,00

3,50

3,50

0,00

2

arbuz

kg

1,00

1,40

1,20

1,15

0,05

3

awokado

szt.

3,00

3,50

3,25

3,00

0,25

4

banany

kg

2,70

2,90

2,80

2,83

-0,03

5

borówka amerykańska

0.25 kg

3,00

4,50

3,75

4,75

-1,00

6

brzoskwinie imp.

kg

3,50

4,50

4,00

3,50

0,50

7

brzoskwinie kraj.

kg

3,50

3,50

3,50

3,00

0,50

8

cytryny

kg

4,00

4,50

4,25

4,50

-0,25

9

czereśnie

kg

8,00

8,00

8,00



10

grapefruity

kg

4,00

5,50

4,75

4,70

0,05

11

jabłka Close

kg

1,33

2,00

1,67

2,00

-0,33

12

jabłka Genewa

kg

1,00

3,00

2,00

2,17

-0,17

13

jabłka Papierowka

kg

1,87

2,67

2,27

2,00

0,27

14

jagody czarne

kg

9,60

9,60

9,60

9,60

0,00

15

kiwi

kg

5,50

7,00

6,25

6,25

0,00

16

śliwka Kometa

kg

1,00

1,00

1,00



17

śliwki Cacańska Rana

kg

2,00

4,00

3,00



18

śliwki Herman

kg

0,80

2,00

1,40

1,30

0,10

19

maliny

500 g

5,00

5,00

5,00

4,50

0,50

20

mandarynki

kg

4,50

5,30

4,90

4,50

0,40

21

morele

kg

2,50

4,00

3,25

4,50

-1,25

22

nektarynki

kg

3,50

4,60

4,05

4,00

0,05

23

orzechy laskowe

kg

7,50

7,50

7,50

8,00

-0,50

24

pomarańcze

kg

4,00

4,20

4,10

4,25

-0,15

25

słonecznik

szt.

1,60

1,60

1,60

1,40

0,20

26

wiśnie

kg

1,66

2,50

2,08

2,00

0,08

27

winogrona białe

kg

5,70

6,40

6,05

6,50

-0,45

28

winogrona ciemne

kg

5,50

6,50

6,00

6,25

-0,25

art. spożywcze

 

1

chleb regionalny

0,5 kg

1,50

1,50

1,50

1,50

0,00

2

cukier

kg

2,15

2,49

2,32

2,32

0,00

3

dorsz (filet mrożony)

kg

10,50

11,65

11,08

11,08

0,00

4

fasola Jaś duży

kg

7,00

9,00

8,00

8,00

0,00

5

fasola Jaś karłowy

kg

4,00

4,00

4,00

4,00

0,00

6

groch łupany

kg

2,00

2,40

2,20

2,20

0,00

7

jaja

szt.

0,18

0,31

0,25

0,25

0,00

8

karczek

kg

13,50

14,50

14,00

13,70

0,30

9

kiełbasa zwyczajna

kg

6,48

9,52

8,00

8,00

0,00

10

kurczak

kg

6,11

6,11

6,11

6,05

0,06

11

mak

kg

13,00

16,00

14,50

14,50

0,00

12

makrela wędzona

kg

9,00

9,50

9,25

9,25

0,00

13

masło Extra

200 g

1,96

2,70

2,33

2,33

0,00

14

panga (filet mrożony)

kg

7,50

9,00

8,25

8,25

0,00

15

płaty śledziowe solone

kg

8,00

8,00

8,00

8,00

0,00

16

polędwica sopocka

kg

14,13

19,37

16,75

16,79

-0,04

17

schab z kością

kg

13,00

13,40

13,20

13,20

0,00



Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę