Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 03.11.2015

4 listopada 2015
Lp.    Produkt    Jm    Cena min.    Cena max.    średnia cena    średnia cena z poprzed-niego notowania 30.10    Różnica

warzywa                            
1    .roszponka        3,7    4    3,85    3,88    -0,03
2    .rucola    opakowanie 100g    3,7    4    3,85    3,88    -0,03                                                                      
3    .sałata mix    opakowanie 100g    3,7    4    3,85    3,88    -0,03
4    bakłażan    kg    5    6,4    5,7    4,5    1,2
5    brokuł    szt.    2    3    2,5    2,75    -0,25
6    brukselka    kg    5    5    5    4,5    0,5
7    burak czerwony    kg    1    1    1    1    0
8    cebula    kg    1    1,4    1,2    1,25    -0,05
9    cebula cukrowa    kg    2,7    3    2,85    2,9    -0,05
10    cebula czerwona    kg    2    2,4    2,2    2,2    0
11    cebula czosnkowa    kg    3,2    4    3,6    3,6    0
12    cukinia    kg    6,6    9    7,8    6,8    1
13    czosnek    szt.    0,6    1,5    1,05    1,05    0
14    dynia    kg    2    2    2    2    0
15    kalafior    szt.    2,5    3,5    3    3    0
16    kapusta biała    kg    0,92    1    0,96    1    -0,04
17    kapusta biała    szt.    2,5    2,8    2,65    2,9    -0,25
18    kapusta czerwona    kg    1,5    2    1,75    1,75    0
19    kapusta kiszona    kg    2,2    2,4    2,3    2,3    0
20    kapusta pekińska    kg    2    2,4    2,2    2,2    0
21    kapusta włoska    szt.    3    3    3    2,75    0,25
22    koper    pęczek    1    1,2    1,1    1    0,1
23    marchew    kg    1,4    1,5    1,45    1,5    -0,05
24    natka z pietruszki    pęczek    0,7    1    0,85    0,9    -0,05                                                                      
25    ogórek    kg    5,6    6    5,8    5,55    0,25
26    ogórek gruntowy    kg    7    7    7    4,5    2,5
27    ogórek kiszony    kg    4,5    5,6    5,05    4,75    0,3
28    papryka biała    kg    2    2    2    3    -1
29    papryka czerwona    kg    4    6,5    5,25    4,75    0,5
30    papryka czerwona imp.    kg    7    8    7,5    7    0,5
31    papryka pikantna    kg    7    10    8,5    8    0,5
32    pietruszka    kg    3,6    4,4    4    3,5    0,5
33    pomidor    kg    3,6    4,5    4,05    4,15    -0,1
34    pomidor imp.    kg    6,5    8,5    7,5        
35    pomidor malinowy    kg    3,3    6,66    4,98    5,5    -0,52
36    por    szt.    1,2    1,6    1,4    1,35    0,05
37    por    kg    3,2    3,2    3,2    3,1    0,1
38    rzepa biała    kg    2    2,5    2,25    2,5    -0,25
39    rzepa czarna    kg    2    3    2,5    2,5    0
40    rzodkiewka    pęczek    1    1,5    1,25    1,2    0,05
41    sałata    szt.    2    2    2    2,38    -0,38
42    sałata lodowa    szt.    3    4    3,5    3    0,5
43    seler    kg    3    3,6    3,3    3    0,3
44    seler naciowy    szt.    2,7    3,5    3,1    3,4    -0,3                                                                                      
45    szczypior    szt.    0,8    1    0,9    0,9    0
46    włoszczyzna    pęczek    2,4    2,6    2,5    2,3    0,2
47    ziemniak    kg    0,8    0,9    0,85    0,9    -0,05

grzyby                            
1    boczniak    kg    11    11    11    12    -1
2    pieczarka    kg    5    5,5    5,25    5,45    -0,2

owoce                            
1    ananas    szt.    6    6,5    6,25    6    0,25
2    arbuz    kg    2,5    4    3,25    3,25    0
3    awokado    szt.    3,5    4,2    3,85    4    -0,15
4    banany    kg    3,5    4    3,75    3,55    0,2
5    cytryny    kg    4,8    5,5    5,15    4,9    0,25
6    grapefruity    kg    4,5    7    5,75    5    0,75
7    gruszka Lukasówka    kg    1,5    3    2,25    2,8    -0,55
8    gruszki Generał    kg    1,5    3    2,25    3    -0,75
9    gruszki Konferencja    kg    3    3    3    3    0
10    jabłka Alwa    kg    1,33    1,67    1,5        
11    jabłka Bohemia Gold    kg    1,33    1,8    1,57    1,8    -0,23
12    jabłka Boiken    kg    1,33    1,8    1,57    1,84    -0,27                                                                              
13    jabłka Boskoop    kg    1,33    2    1,67    2    -0,33
14    jabłka Decosta    kg    1,33    1,87    1,6    1,77    -0,17
15    jabłka Eliza    kg    1,33    1,87    1,6    1,77    -0,17
16    jabłka Gloster    kg    1,67    1,67    1,67        
17    jabłka Golden Delicious    kg    1,33    1,87    1,6    1,84    -0,24
18    jabłka Jester    kg    1,33    1,87    1,6    1,87    -0,27
19    jabłka Jonagold    kg    1,67    1,8    1,74        
20    jabłka Ligol    kg    1,33    1,8    1,57    1,77    -0,2
21    jabłka Lobo    kg    1,33    2    1,67    1,77    -0,1
22    jabłka Malinowa    kg    1,67    2    1,84        
23    jabłka Mutsu    kg    1,67    1,67    1,67        
24    jabłka Prince    kg    1,33    1,87    1,6    1,84    -0,24
25    jabłka Rubin    kg    1,33    1,87    1,6    1,87    -0,27
26    jabłka Rubinola    kg    1,33    1,8    1,57    1,84    -0,27
27    jabłka Rubinstar    kg    1,33    1,67    1,5    1,87    -0,37
28    jabłka Sampion    kg    1,2    1,87    1,54    1,77    -0,23
29    kaki    szt.    0,7    1,9    1,3    1,43    -0,13
30    kiwi    kg    3    6    4,5    4,1    0,4
31    limonka    kg    11,2    12    11,6    11,63    -0,03
32    śliwki węgierki    kg    3,5    3,5    3,5    4    -0,5
33    żurawina    kg    16    16    16    16    0
34    mandarynki    kg    4    6,5    5,25    5,5    -0,25
35    orzechy laskowe    kg    9    9    9    9,5    -0,5
36    orzechy włoskie    kg    4    5    4,5    10    -5,5
37    pomarańcze    kg    4,2    5    4,6    4,8    -0,2                                                                                                 
38    Pomelo    szt.    4,5    5,5    5    4,75    0,25
39    winogrona białe    kg    5,7    6,5    6,1    5,88    0,22
40    winogrona ciemne    kg    6    7,1    6,55    6,38    0,17

art. spożywcze                            
1    cukier    kg    2,4    2,6    2,5    2,5    0
2    dorsz (filet mrożony)    kg    23,2    24    23,6    23,6    0
3    fasola drobna Aura    kg    5,6    6    5,8    5,5    0,3
4    fasola Jaś duży    kg    13    16    14,5    14,5    0
5    fasola Jaś karłowy    kg    5    5,4    5,2    5    0,2
6    groch łupany    kg    2,4    2,6    2,5    2,5    0
7    jaja klasa "L"(63 g-73 g)    szt.    0,35    0,4    0,38    0,38    0
8    karczek    kg    11,2    11,9    11,55    11,58    -0,03
9    kiełbasa zwyczajna    kg    5,9    11,03    8,47    8,77    -0,3
10    kurczak    kg    6,2    6,8    6,5    7,8    -1,3
11    mak    kg    10    11    10,5    11    -0,5
12    makrela wędzona    kg    10,5    11,3    10,9    10,9    0
13    masło Extra    200 g    3,04    3,97    3,51    3,2    0,31
14    miruna ze skórą (filet)    kg    14,5    15,8    15,15    15,15    0
15    płaty śledziowe solone    kg    11,75    11,75    11,75    11,75    0
16    schab b/kości    kg    13,5    15,6    14,55    15,1    -0,55
17    szprot wędzony    kg    9    10,5    9,75    9,75    0


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę