aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1
aaaaaaaaKongres Mięsny

Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 06.10.2015

7 października 2015
Lp.    Produkt    Jm    Cena min.    Cena max.    średnia cena    średnia cena z poprzed-niego notowania 02.10    Różnica

warzywa                            
1    .roszponka    opakowanie 100g    4,5    4,5    4,5    4,5    0
2    .rucola    opakowanie 100g    4,5    4,5    4,5    4,5    0                                                                            
3    .sałata mix    opakowanie 100g    4,5    4,5    4,5    4,5    0
4    bakłażan    kg    3    5    4    4    0
5    brokuł    szt.    2    3,5    2,75    3,25    -0,5
6    burak czerwony    kg    0,9    1,3    1,1    1,25    -0,15
7    cebula    kg    1    1,4    1,2    1,3    -0,1
8    cebula cukrowa    kg    2,4    2,5    2,45    2,25    0,2
9    cebula czerwona    kg    1,6    2,4    2    2,05    -0,05
10    cukinia    kg    2,5    4    3,25    3,2    0,05
11    czosnek    szt.    0,4    1,2    0,8    1,1    -0,3
12    dynia    kg    2    2    2    2    0
13    fasola szparagowa żółta    kg    6    6    6    5    1
14    kalafior    szt.    2,6    3,5    3,05    2,75    0,3
15    kapusta biała    szt.    2,5    3,5    3    3    0
16    kapusta czerwona    szt.    1,5    2    1,75        
17    kapusta kiszona    kg    2,6    2,6    2,6    2,7    -0,1
18    kapusta pekińska    kg    2,4    3,5    2,95    2,5    0,45
19    kapusta włoska    szt.    2    2,2    2,1    2,25    -0,15
20    koper    pęczek    0,8    1,2    1    1,1    -0,1                                                                                                        
21    marchew    kg    1,2    1,7    1,45    1,5    -0,05
22    natka z pietruszki    pęczek    0,7    1    0,85    0,95    -0,1
23    ogórek    kg    3,5    4    3,75    2,75    1
24    ogórek gruntowy    kg    2,5    4    3,25    2,9    0,35
25    ogórek kiszony    kg    5    5    5    5    0
26    papryka czerwona    kg    2,6    4,8    3,7    3,5    0,2
27    papryka pikantna    kg    7    8    7,5    6,5    1
28    papryka zielona    kg    2    2,5    2,25    2    0,25
29    pietruszka    kg    4    5    4,5    4,8    -0,3
30    pomidor    kg    4    4,5    4,25    3,8    0,45
31    pomidor gruntowy    kg    2    2    2    2,25    -0,25
32    pomidor malinowy    kg    4,5    5,83    5,17    5    0,17
33    por    szt.    1,4    2,8    2,1    1,4    0,7
34    rzodkiewka    pęczek    1    1,5    1,25    1,65    -0,4
35    sałata    szt.    1,6    1,8    1,7    1,65    0,05
36    sałata lodowa    szt.    4    4    4    3,75    0,25
37    seler    kg    3    4,2    3,6    3,9    -0,3                                                                                                     
38    seler naciowy    szt.    3,2    3,5    3,35    3,25    0,1
39    szczypior    szt.    0,7    1,2    0,95    0,8    0,15
40    włoszczyzna    pęczek    2,6    2,6    2,6    2,8    -0,2
41    ziemniak    kg    0,6    0,9    0,75    0,75    0

grzyby                            
1    boczniak    kg    11    11    11    11    0
2    pieczarka    kg    5    5,5    5,25    5,5    -0,25

owoce                            
1    ananas    szt.    5    5,5    5,25    5,75    -0,5
2    arbuz    kg    2,2    2,2    2,2    2,6    -0,4
3    banany    kg    3,9    4,5    4,2    4,2    0
4    borówka amerykańska    0.25 kg    5    5    5    5    0
5    brzoskwinie imp.    kg    5    5    5    4,4    0,6
6    cytryny    kg    5,5    7,5    6,5    7    -0,5
7    grapefruity    kg    5,5    6,5    6    5,75    0,25
8    gruszka Lukasówka    kg    2,5    2,67    2,59        
9    gruszki Generał    kg    3    3    3    3    0
10    gruszki Konferencja    kg    2,5    3    2,75    2,9    -0,15                                                                      
11    jabłka Antonówka    kg    1,67    1,67    1,67    1,5    0,17
12    jabłka Boskoop    kg    1,13    1,67    1,4    1,67    -0,27
13    jabłka Boskoop    kg    1,33    1,67    1,5    1,67    -0,17
14    jabłka Cortland    kg    1,67    1,67    1,67    1,67    0
15    jabłka Delikates    kg    1,67    1,67    1,67    1,5    0,17
16    jabłka Gala    kg    1,33    1,67    1,5    1,5    0
17    jabłka Jester    kg    1,67    1,67    1,67    1,77    -0,1
18    jabłka Ligol    kg    1,67    1,67    1,67    1,77    -0,1
19    jabłka Lobo    kg    1,2    1,67    1,44    1,67    -0,23
20    jabłka Malinowa    kg    1,87    2    1,94    1,9    0,04
21    jabłka Prince    kg    1,87    2    1,94    1,84    0,1
22    jabłka Rubin    kg    1,33    1,67    1,5    1,67    -0,17
23    jabłka Sampion    kg    1,33    1,67    1,5    1,6    -0,1
24    jabłka Sława    kg    1,33    1,33    1,33    1,23    0,1
25    kiwi    kg    4,5    6    5,25    5,75    -0,5
26    limonka    kg    12    13,5    12,75    12    0,75
27    śliwka Blue Free    kg    4    4    4    3,25    0,75
28    śliwka Prezydent    kg    4    4    4    3,25    0,75                                                                              
29    śliwki węgierki    kg    2,75    4    3,38    3,25    0,13
30    mandarynki    kg    6,5    8    7,25    8,25    -1
31    nektarynki    kg    4,2    5    4,6    4,4    0,2
32    orzechy laskowe    kg    8    8    8    9    -1
33    pomarańcze    kg    4    5    4,5    4,6    -0,1
34    Pomelo    szt.    5    5,5    5,25    6    -0,75
35    winogrona białe    kg    4    5    4,5    5,52    -1,02
36    winogrona ciemne    kg    4,6    6,5    5,55    6    -0,45

art. spożywcze                            
1    cukier    kg    2,4    2,6    2,5    2,5    0
2    dorsz (filet mrożony)    kg    23,2    24    23,6    23,2    0,4
3    fasola drobna Aura    kg    6    6    6    5,5    0,5
4    fasola Jaś duży    kg    12    14    13    13    0
5    fasola Jaś karłowy    kg    5    5    5    5,5    -0,5
6    groch łupany    kg    2,4    3    2,7    3,3    -0,6                                                                                                                             
7    jaja klasa "L"(63 g-73 g)    szt.    0,35    0,4    0,38    0,37    0,01
8    karczek    kg    11,9    13,9    12,9    12,73    0,17
9    kiełbasa zwyczajna    kg    6    11,03    8,52    8,52    0
10    kurczak    kg    6,9    6,9    6,9    6,9    0
11    mak    kg    10    11    10,5    10,5    0
12    makrela wędzona    kg    10,5    11,3    10,9    10,8    0,1
13    masło Extra    200 g    3,2    3,2    3,2    3,2    0
14    miruna ze skórą (filet)    kg    14,5    15,8    15,15    15,8    -0,65
15    płaty śledziowe solone    kg    10,5    11,75    11,13    11,13    0
16    schab b/kości    kg    14,6    15,6    15,1    15,1    0


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę