Brązowa szynka

18 kwietnia 2003

Wysoka jakość i smak wyrobów jaraczewskiej firmy przetwórstwa mięsnego „Biegun” zdobyły uznanie w ogólnopolskim konkursie miesięcznika „Rzeźnik” pod patronatem Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczpospolitej Polskiej na „Najlepszy Wyrób Okazjonalny” na Wielkanoc 2003.

Do konkursu przystąpiło 36. czołowych producentów w Polsce. Spośród 140. produktów Polędwica Surowa Wędzona z Jaraczewa znalazła się na III miejscu w kategorii „Szynka surowa” i otrzymała okolicznościową statuetkę, a oferta wyrobów jaraczewskiej firmy otrzymała Certyfikat potwierdzający wysoką jakość wytwarzanych tam wyrobów. - Wyroby oceniane były przez Komisję Konkursową złożoną z pracowników Instytutu Technologii Mięsa Akademii Rolniczej w Poznaniu oraz doświadczonych producentów wędlin i członków Stowarzyszenia Wędliniarzy RP - informuje Wiesława Biegun. - Głównym celem istnienia naszego zakładu jest satysfakcja klientów, jaką pomagamy im osiągnąć poprzez wysoką jakość oferowanych przez nas produktów - dodaje właścicielka, komentując fakt, iż jej zakład znalazł się w czołówce producentów.


POWIĄZANE

Sokołów S.A. sfinalizował kolejną inwestycję, której celem jest minimalizacja wp...

  Jak poinformował Główny Inspektoroat Weterynarii, dzięki staraniom Głównego Le...

Większość chłodni składowych wysłała do swoich klientów komunikaty opierające si...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę