Biometan
a_bio-expo_ptak_750śniadanie_750

Najlepszy wyrób okazjonalny

2 marca 2007
Już po raz VII redakcja miesięcznika RZEŹNIK POLSKI  organizuje ogólnopolski konkurs wędliniarski o tytuł: Najlepszy Wyrób Okazjonalny – Wielkanoc 2007. Celem konkursu, który w tym roku organizowany jest pod patronatem Związku "Polskie Mięso", Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP,UPEMI oraz Klubu Szefów Kuchni jest wypromowanie przed Świętami Wielkiej Nocy nagrodzonych produktów.Jak poinformowali nas organizatorzy ocena produktów odbywa się w siedmiu kategoriach ściśle związanych z tradycyjnymi polskimi Świętami Wielkanocnymi oraz w jednej kategorii związanej z promocją zdrowego trybu życia.
W skład Komisji Konkursowej wejdą znani na całym świecie kucharze z Klubu Szefów Kuchni oraz przedstwiciele mięsnych organizacji branżowych.





POWIĄZANE

Najnowszy, czerwcowy raport FAS USDA przedstawil dla amerykańskich eksporterów p...

ZZR "KORONA" w woim ostatnim komunikacie poinformował, że wczoraj, 13.06 Rada Mi...

Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) wraz z Głównym Inspektoratem...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)śniadanie_750_2
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę