dnikukurydzy_210818

Najlepszy wyrób okazjonalny

2 marca 2007
Już po raz VII redakcja miesięcznika RZEŹNIK POLSKI  organizuje ogólnopolski konkurs wędliniarski o tytuł: Najlepszy Wyrób Okazjonalny – Wielkanoc 2007. Celem konkursu, który w tym roku organizowany jest pod patronatem Związku "Polskie Mięso", Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP,UPEMI oraz Klubu Szefów Kuchni jest wypromowanie przed Świętami Wielkiej Nocy nagrodzonych produktów.Jak poinformowali nas organizatorzy ocena produktów odbywa się w siedmiu kategoriach ściśle związanych z tradycyjnymi polskimi Świętami Wielkanocnymi oraz w jednej kategorii związanej z promocją zdrowego trybu życia.
W skład Komisji Konkursowej wejdą znani na całym świecie kucharze z Klubu Szefów Kuchni oraz przedstwiciele mięsnych organizacji branżowych.





POWIĄZANE

Rada Sektora Wołowiny zaprezentowała w piątek w ministerstwie rolnictwa ...

Uzgodnienie z konsorcjum banków wstępnych warunków finansowania...

Uważamy, że projekt prezydenta powinien rozwiązać problem kredytów frankowych - ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę