Advertisement

Rozporządzenie w sprawie metod analiz mięsa drobiowego

24 marca 2004

Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 11 lutego 2004 r. w sprawie metod analiz mięsa drobiowego (Dz. U. nr 34, poz. 301).

Od dnia 19 marca br. obowiązuje nowe rozporządzenie ministra rolnictwa i rozwoju wsi w sprawie analizy mięsa drobiowego, która polega na: sprawdzeniu wymagań jakościowych, pomiarze temperatury, określeniu masy opakowań jednostkowych, oznaczeniu zawartości wody wchłoniętej w tuszach kurcząt (Dz. U. nr 34, poz. 301).

 Paragraf 1 ust. 1 pkt 3 i 4 oraz paragrafy 5-7 stosuje się do dnia uzyskania przez Rzeczpospolitą Polską członkostwa w UE.


POWIĄZANE

Europosłowie wezwali we wtorek państwa członkowskie, żeby do 2030 r. zmniejszyły...

Rada Ministrów przyjęła we wtorek dokument „Wspólna polityka rolna po 2020 roku ...

Świat może wkrótce doświadczyć "poważnego aktu cybersabotażu", który wywołałby "...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę