aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Hodowla i produkcja drobiu

19 czerwca 2002
  1. Węgiel drzewny dodatkiem paszowym XXI wieku
    dr hab. Teresa Majewska
    Katedra Drobiarstwa Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
  2. Zioła w paszach dla drobiu
    Dr inż. Ewa Gornowicz
    Instytut Zootechniki – Oddział Badawczy Drobiarstwa w Zakrzewie k. Poznania
  3. Wpływ premiksu na efektywność produkcji drobiu
    dr Ryszard Kujawiak
  4. Aktualny stan produkcji jaj w Polsce
    prof. dr hab. Stanisław Wężyk
    Instytut Zootechniki Kraków
  5. Żywienie energetyczno-białkowe indyków
    dr inż. Krzysztof Lipiński
    Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  6. Bioróżnorodność drobiu wodnego a bezpieczna żywność
    prof. Adam Mazanowski
    Instytut Zootechniki Zakład Hodowli Drobiu Wodnego Zakrzewo
  7. Rodzime rasy kur w produkcji bezpiecznego dla zdrowia mięsa
    prof. dr hab. Stanisław Wężyk, dr inż. Katarzyna Połtowicz, dr inż Katarzyna Cywa-Benko
    Zakład Hodowli i produkcji Drobiu Instytut Zootechniki Balice k. Krakowa
  8. Bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiarskich
    Prof. hab. Jacek Kijowski
    Katedra Zarządzania Jakością Żywności, AR w Poznaniu
  9. Reperkusje ekonomiczne ograniczenia chowu klatkowego kur nieśnych
    prof. dr hab. Stanisław Wężyk
    Zakład Hodowli i Produkcji Drobiu, Instytut Zootechniki w Balicach
  10. Dzień dzisiejszy drobiarstwa w Polsce
    dr hab. Krystian Dziadek
    Oddział Badawczy Drobiarstwa w Zakrzewie k. Poznania
  11. Prognozy popytu na produkty drobiarskie w Polsce w latach 2000-2003-2006 w aspekcie wstąpienia do Unii Europejskiej
    dr hab. Krystyna Świetlik
    Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
  12. Jakość pasz a bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiarskich. Nowe prawo paszowe.
    dr hab. Andrzej Rutkowski
    AR Poznań, Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej
  13. Systemy gwarancji bezpieczeństwa zdrowotnego i jakości produktów drobiarskich
    prof. dr hab. Jacek Kijowski
    AR Poznań, Katedra Technologii Produktów Drobiarskich

POWIĄZANE

Departament Rolnictwa Stanów Zjednoczonych i Biuro Przedstawiciela Handlu USA po...

Sieci handlowe i producenci żywności wycofują jaja z chowu klatkowego. Już co tr...

Komisja ds. Konkurencji Republiki Południowej Afryki oraz niezależny organ podle...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę