biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Akademia kucharza regionu

5 stycznia 2016
Kujawsko-Pomorska Organizacja Turystyczna realizuje projekt „Akademia kucharza regionu”., którego celem jest zwiększanie świadomości pracowników branży turystycznej i gastronomicznej na temat wartości produktów regionalnych. Jego efektem ma być częstsze uwzględnianie specyfiki kuchni regionalnej w ofercie firm sektora turystycznego. Do udziału w bezpłatnych szkoleniach, które odbędą się 4 i 16 lutego bieżącego roku zaprasza zaprasza pracowników branży gastronomicznej, turystycznej i rolników z terenu województwa kujawsko – pomorskiego .

Szkolenia odbywać się będą w modułach, w których uczestnicy zaznajomią się m.in. ze sposobami przygotowywania gęsi białej kołudzkiej, dziczyzny, ryb słodkowodnych, a także poznają specyfikę promowania kultury regionu kujawsko-pomorskiego i nowoczesnego marketingu jako wsparcia promocji i sprzedaży.

 Projekt "Akademia Kucharza Regionu" współfinansowany  jest przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Poddziałania 8.1.1 „Wspieranie rozwoju kwali?kacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw”.







POWIĄZANE

W polskiej polityce wiejskiej i społecznej wrze coraz mocniej. Do redakcji ppr.p...

To, co wydarzyło się 15 sierpnia w województwie opolskim, wstrząsnęło środowiski...

Wśród najpopularniejszych gatunków lipca Kantar Polska wymienia pomidory, ziemni...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę