A_TSW_2026_950

Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego

3 grudnia 2015
W ramach projektu współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej w dniu 27-28.06.2013 r. w Baranowie Sandomierskim Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka Bielska Kraina organizuje szkolenie pn.: „Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego”.

Jak informują organizatorzy celem szkolenia jest przedstawienie wymogów dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa ryb i produktów przetworzonych z ryb wprowadzanych do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem potrzeb osób planujących uruchomienie działalności przetwórczej.
Program szkolenia obejmował będzie analizę czynników wpływających na jakość produkcji karpia żywego jak i wyrobów przetworzonych z ryb oraz omówienie wymagań dotyczących bezpieczeństwa i jakości produktów przy uruchamianiu działalności przetwórczej i wprowadzaniu gotowych wyrobów na rynek.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Organizatorzy zapewniają dojazd, noclegi i wyżywienie.
Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniach prosimy o kontakt z biurem LGR Bielska Kraina telefonicznie pod nr  tel. 33/810 57 .



POWIĄZANE

18.12.2025 r., w godzinach porannych w Brukseli, odbyło się spotkanie przed szcz...

Europa musi teraz odpowiedzieć Bruksela była dziś świadkiem wydarzenia bez prece...

Polski biznes jest pełen obaw o przyszłość i nie są to bynajmniej irracjonalne l...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę