A_BIO_AGRO_950

Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego

3 grudnia 2015
W ramach projektu współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej w dniu 27-28.06.2013 r. w Baranowie Sandomierskim Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka Bielska Kraina organizuje szkolenie pn.: „Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego”.

Jak informują organizatorzy celem szkolenia jest przedstawienie wymogów dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa ryb i produktów przetworzonych z ryb wprowadzanych do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem potrzeb osób planujących uruchomienie działalności przetwórczej.
Program szkolenia obejmował będzie analizę czynników wpływających na jakość produkcji karpia żywego jak i wyrobów przetworzonych z ryb oraz omówienie wymagań dotyczących bezpieczeństwa i jakości produktów przy uruchamianiu działalności przetwórczej i wprowadzaniu gotowych wyrobów na rynek.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Organizatorzy zapewniają dojazd, noclegi i wyżywienie.
Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniach prosimy o kontakt z biurem LGR Bielska Kraina telefonicznie pod nr  tel. 33/810 57 .



POWIĄZANE

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...

„Nie żądamy przywilejów. Domagamy się prawa do pracy, do rozwoju, do stabilności...

Wiosna to nie tylko czas na przygotowania do sezonu turystycznego, ale też dosko...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę